Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı

Güncelleme Tarihi:

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 13:29

O, geride bıraktığımız 2023 yılının gösteri dünyasındaki en çetin ve olaylı boşanma davalarının kahramanlarından biriydi. Neredeyse bütün bir yaz gazete manşetlerinden inmedi. O dönemde neredeyse ünlü kocasını bile gölgede bıraktı. Sonunda boşanma tamamlandı, taraflar anlaşma imzaladı ve her ikisi de yeni hayatına başladı.

Haberin Devamı

Boşandığı kocası zaten ünlü olduğu için onun hayatında fazla bir değişim olmadı. Ama o artık kocasının soyadına veda ettiği için ünlü yıldızın eski eşi olarak sıradan yaşamına döndü.

Ama yine de tamamen unutulmuş değil. Son olarak önceki gün kızıyla çıktığı yemekte objektiflere takıldı.

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı

BÜTÜN GÖZLER ÇANTAYA ODAKLANDI
O sırada da herkes elindeki çantaya odaklandı. Çünkü boşanma davası sırasında kocasından olabildiğince çok nafaka almak için elinden geleni yapmasına, kendini maddi açıdan zor durumda göstermesine rağmen o gün elinde gerçekten pahalı bir çanta vardı.

Çetin boşanma davası deyince birçok kişi Kevin Costner'ın boşandığı eşi Christine Baumgartner'dan söz ettiğimizi anladı zaten.

Haberin Devamı

49 yaşındaki Baumgartner, önceki gün Costner ile evliliğinden dünyaya gelen üç çocuğundan biri olar 13 yaşındaki kızı Grace Avery ile birlikte görüntülendi.

Anne ile kızı Montecito'da bir restoranda yemek yediler. Bu restoran Baumgartner'ın Costner'dan boşandıktan sonra taşındığı aylık kirası 40 bin dolar olan evden fazla uzak değildi.

Baumgartner, spor giysiler içindeydi o gün. Saçlarını da açık bırakmıştı. Rahat giyimi içinde en çok dikkat çeken ise elinde taşıdığı çanta oldu. 

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı

Kevin Costner'ın boşandığı eşi kızıyla çıktığı yemekte objektiflere takıldı. 

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı

ÜNLÜ BİR MODA MARKASININ İMZASINI TAŞIYOR
Çünkü bu çanta ünlü moda markası Prada'nın imzasını taşıyor. Satış fiyatı ise yaklaşık 5 bin dolar.

Bu durum da Christine Baumgartner'ın Costner ile boşanma davası sırasında mahkemede anlattıklarını bir kez daha akıllara getirdi.

Baumgartner, duruşmalar sırasında Costner ile evliyken Holllwood tarzı gösterişli bir hayat yaşadıklarını ve ünlü oyuncunun kendisini bu hayattan dışlamak istediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Ayrıca çocuklarının Costner ile birlikte yaşadığı gibi okyanus manzaralı malikaneye alışkın olduğunu ama boşandıktan sonra taşındıkları eve uyum sağlayamayacaklarını sözlerine eklemişti.

Baumgartner'ın şu anda çocuklarıyla birlikte yaşadığı ev de ona küçük gelmişti o dönemde ileri sürdüğüne göre.

Kızıyla aynı banyoyu paylaşmak zorunda kaldığını belirten Baumgartner, iki oğlunun da başka bir banyoyu ortak kullandığını söylemişti.

Baumgartner, "Özel jetlere ve yatlara binmek, lüks evlerde yaşamak, Hollywood tarzı hayat sürmek çocuklarımın genlerinde var" diyerek Kevin Costner'dan 120 bin doların üzerinde çocuk nafakası talep etmişti.

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı


İSTEDİĞİ KADAR ÇOCUK NAFAKASI ALAMADI

Fakat hakim sonuç olarak bu rakamın gerçek hayata uyumsuz olduğunu savunup Costner'ın çocukları için 63 aylık 63 bin dolar nafaka ödemesine karar vermişti.

Haberin Devamı

Çiftin 13 yaşındaki Avery dışında 16 yaşında Cayden Wyatt ve 14 yaşında Hayes Logan adında iki çocuğu daha bulunuyor.

Costner ile Baumgartner, geçtiğimiz 19 Eylül'e kadar tam beş ay boyunca boşanma davasıyla gündemdeydi. Çiftin 18 yıllık evliliğinin finalinde en çok maddi konular gündeme geldi.

Baumgartner'ın dava açmasından hemen sonra ilk olarak eski çiftin evdeki eşyalar için bile birbirine girdiği konuşuldu. Bunlara sadece lüks ve pahalı eşyalar değil mutfaktaki bazı tencereler ve plaj şemsiyesi de dahildi.

Boşanınca rüya gibi hayatı bitti... Elinde bir tek pahalı çantası kaldı

ÇANTA ESKİ HAYATINDAN KALDI
İleri sürülenlere göre çocuk nafakası karara bağlandıktan sonra Baumgartner ile Costner bir de eş nafakası için mahkemede karşı karşıya gelecekti. Ama bu olmadı. Eski çift aniden boşanma anlaşmasını imzaladı.

Haberin Devamı

Sonradan Baumgartner'ın arkadaşlarının "Christine bu boşanma davasını açtığına çok pişman" sözleri basında yer almıştı.

Baumgartner, Kevin Costner'dan boşanırken maddi açıdan istediğini elde edemedi. Fakat ünlü oyuncu, boşandığı karısının evdeki lüks kıyafet ve çanta koleksiyonunu alıp götürmesine izin verdi.

İşte Baumgartner'ın kızıyla çıktığı yemekte kullandığı ve fiyatı nedeniyle konuşulan o çanta da o değerli koleksiyonda yer alıyor.

Bu arada Baumgartner henüz aşk hayatında bir yenilik yapmadı. Ama eski kocası Kevin Costner, son aylarda şarkıcı Jewel ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyor.

BAKMADAN GEÇME!