'Ergen gibi' öpüÅŸtüÄŸü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: KeÅŸke annem de görebilseydi

Güncelleme Tarihi:

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 11:02

Herkes, birine aşık olduğunda hatta ondan, hayatının geri kalanını birlikte geçirme teklifi aldığında o mutluluğu, annesi ve babasıyla paylaşmak ister. Üstelik kaç yaşında olduğunun da hiç önemi yoktur bu konuda. Hele işin ucunda göz kamaştıran bir yüzük varsa! Eğer ebeveyninden  biri ya da ikisi birden hayata veda etmişse içinde bir kırıklık kalır.

Haberin Devamı

KAÇ YAŞINDA OLURSAN OL...
İnsan bu durumu sadece gençlik yıllarında yaşar sanıyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Bunun bir örneğini de kendisinden 40 yaş genç sevgilisiyle yaşadığı aşkla konuşulan ünlü oyuncu ve şarkıcı Cher sergiledi.. 76 yaşındaki emektar yıldız,  önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Çünkü siyah bir kutu içinde iri taşlarıyla göz kamaştıran bir yüzük vardı fotoğrafta. Her ne kadar kendisi açık açık belirtmese de bu paylaşım, Cher ile 36 yaşındaki müzik yapımcısı Alexande A.E. Edwards'ın nişanlandığı söylentilerine neden oldu. Cher iri taşları pırıl pırıl parlayan yüzüğün fotoğrafını "söyleyecek kelimeler bitti" mesajı eşliğinde paylaştı.

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi


YÃœZÃœK KAFA KARIÅžTIRDI
Sosyal medya üzerinden takipçilerinin yeni yılını kutlayan Cher bu konuda çeşitli sorularla karşılaştı.  "Bir dakika önce uyandım. Gözlerimi açmadan önce hemen anneme koşup yüzüğümü göstermeyi düşündüm. Çünkü o elmasları sever. Biraz gözyaşı döktüm, ama sanırım bu normal. Bahse girerim annemin kulakları dün gece kıpkırmızı oldu. Onun hakkında hikayeler anlatıyoruz. Ne kadındı" diye yazdı. Bu mesajı paylaştıktan birkaç dakika sonra da tekrar sosyal medya sayfasına girip "Tamam.. Birkaç gözyaşı " diye ekledi. Fakat Cher gerçekten sevgilisiyle nişanlanıp nişanlanmadığı konusunda bir açıklama yapmadı.

Haberin Devamı

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

'ANNEM GÄ°TTÄ°'
Gerçek adı Cherilyn Sarkisyan olan ünlü şarkıcının annesi Georgia Holt, 10 Aralık'ta 96 yaşında hayata veda etti. Ünlü yıldız, bu büyük kaybını sosyal medya hesabında "Annem gitti" mesajıyla duyurdu. Şarkıcı, geçen eylül ayıda annesinin sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü açıklamıştı. Cher annesini kaybettikten sonra geceleri uyuyamadığını söylemişti.  

Haberin Devamı

Cher, 2013 yılında annesine adadığı bir belgeselle konuşulmuştu. Dear Mom, Love Cher adlı bu belgeselde ünlü şarkıcı annesinin Arkansas'ta  geçen çocukluğunu, altı evliliğini ve annelik mücadelesini anlatmıştı. Cher'in annesi Georgia Holt, 1950'li yıllarda bazı filmlerde küçük rollerde oynadı. Ama asıl kariyerini dansçılık ve şarkıcılık üzerine kurdu.

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

AYAKLARI YERDEN KESÄ°LDÄ°
Yaşıtları,  artık çok daha sakin bir hayat sürdürürken Cher'in bu kadar gündemde olmasının nedeni kendisinden yaşça genç olan Alexander E. A. Edwards ile yaşadığı ilişki. Daha doğrusu çift arasındaki 40 yıllık yaş farkı.  Fakat buna rağmen Cher ile 36 yaşındaki sevgilisi, ünlü şarkıcıya göre gayet uyumlu bir ilişki yaışor. Bu arada Cher'i sevgilisinin, iki oğlu, 53 yaşındaki Chaz Bono ve 46 yaşındaki Elijah Blue Alman'dan bile daha genç olduğunu hatırlatalım. Bu ilişkinin açıklanmasından sonra Cher'in genç sevgilisi uğruna bıçak atına yatacağı söylentileri de yayıldı .

Haberin Devamı

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

ESTETÄ°K YAPTIRACAK Ä°DDÄ°ALARI
Radaronline adlı internet sitesinin ileri sürdüğüne göre Cher, yüz kaldırma, burun düzelttirmenin yanı sıra göğüslerini de büyütmeyi amaçlıyor. Ünlü yıldızın tüm bunlar için 250 bin doları gözden çıkardığı iddialar arasında. Yakın çevresine göre Cher bu işlemleri yaptıracağı için büyük bir heyecan duyuyor. Her ne kadar "Alexander benim peşimden koştu" dese de sevgilisinin bakışlarını kendi üzerinde tutabilmek için operasyon sürecinde çekmesi muhtemel acıları da göze alıyor. Bu arada Cher'in; estetik operasyonlara hiç yabancı olmadığını, zaten hayatı boyunca kliniklerin kapısını çaldığını hatırlatalım.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARINI KIZDIRDI
Öte yandan Cher'in Alexander "AE" Edwards ile flört etmesi ve hatta onun uğruna yeni estetik operasyonları göze alması iki çocuğu Chaz ve Elijah Blue'yu çok kızdırdı. Hatta bu durum üçlü arasında ciddi bir gerilime yol açtı. Yine ileri sürülenlere göre Cher, çocukları kendisini desteklemezse 360 milyon dolarlık servetinden onlara pay vermemekle tehdit ediyor. Yıldıza yakın kaynaklara göre Cher'in genç sevgilisi uğruna estetik operasyon geçirecek olması, çocuklarını kızdırsa da o bunu umursamıyor. Çünkü sevgilisiyle birlikte kendini daha genç hissediyor ve hayattan, eskisinden daha fazla keyif alıyor.

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

Haberin Devamı

AÅžK, MATEMATÄ°K BÄ°LMEZ
Cher, yeni aşkıyla ne kadar mutlu olduğunu her fırsatta gözler önüne seriyor. Ne onunla ilişkisini gizliyor ne de bu aşk ile ayaklarının yerden kesildiğini. Hatta bir süre önce sevgilisi Edwards'ın bir fotoğrafını Twitter sayfasından paylaştı. Sonra da yine sosyal medya üzerinden takipçilerinin sevgilisiyle ilgili sorularını yanıtladı. Cher ile Edwards'ın ilişkisi ilk kez bu ayın başlarında, Los Angeles'taki bir restorandan el ele ayrıldıkları sırada ortaya çıktı. Hatta fotoğrafları çekilirken Edwards, Cher'in elini öpücüklere boğdu. Aralarındaki yaş farkı, ilişkiyle ilgili en çok konuşulan ayrıntı oldu. Cher, bu konuda yöneltilen eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi: "Aşk matematik bilmez, o görür" mesajını yazdı. Kendisinin de sevgilisinin de mutlu olduğunu belirtip "Kimseyi rahatsız etmiyoruz" diye ekledi. Fakat sonra nedendir bilinmez söz konusu paylaşımını sildi.
Â

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

ERGENLER GİBİ ÖPÜŞÜYORUZ
Cher, son günlerde sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisinin fotoğraflarını paylaşıp onunla ilgili övgü dolu sözler yazıyor. Bu ayın başlarında takipçileriyle bu konuda biraz "dertleşti", onlardan gelen soruları samimiyetle yanıtladı. Bir takipçisi Cher'e 'sevgilisinin en çok hangi özelliklerine hayran olduğunu" sordu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu da bunun üzerine "O kibar, akıllı, komik... Biz ergenler gibi öpüşüyoruz" diye yanıt verdi. Cher, sosyal medya üzerinden sevgilisine övgüler yağdırmayı sürdürdü. Alexander Edwards hakkında "Onu seviyorum, çünkü o korkmuyordu. Kibar, komik, yetenekli, yakışıklı. Biz birlikte konuşuyoruz ve gülüyoruz." Cher sonra da şöyle sürdürdü: "Biz harika bir şekilde eşleştik. Daha genç olmayı ister miydim? Hayır..."

'TUTARLI TARAF BEN DEĞİLİM' 
Sevgilisi Edwards'ın 36 yaşında olduğunu yazan Cher, ilişkide onun "tutarlı taraf" olduğunu belirtti. Kendisini de daha "havai" olarak tanımladı. Yine de birbirlerini sevdiklerini vurguladı. Bu arada kendisinin 30'lu yaşlarında olduğunu ama 26 yaşında bir erkekten hoşlandığını belirtip tavsiye isteyen bir takipçisinin mesajına da "Bayanlar, asla vazgeçmeyin" diye yanıt verdi ünlü yıldız. Cher, Edwards hakkında 'O benim peşime düştü' yazarak ilişkinin başlangıcı hakkında da ipucu verdi.

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi


SERÄ° HALDE ALDATTIÄžINI KABUL ETTÄ°
Cher'in, kendisinden 40 yaş genç sevgilisi Alexander Edwards ise daha önce model Amber Rose ile yaşadığı ilişkiyle konuşuluyordu. Çiftin bu ilişkiden şu anda 3 yaşında olan Slash adında bir çocukları var. Amber Rose, Edwards'ın kendisini çok sayıda kadınla aldattığını ileri sürüp ondan ayrılmıştı. İşin ilginç yani Edwards da sadakatsizliğini kabul etmişti. 

Ergen gibi öpüştüğü sevgilisinden pırıl pırıl elmaslar geldi: Keşke annem de görebilseydi

BOŞANDIKTAN YILLAR SONRA GELEN ŞOK ÖLÜM
İlk evliliğini 1964 ile 1975 arasında Sonny Bono ile yapan Cher'in bu evlilikten bir çocuğu oldu. Bono, bu ayrılığın üzerinden yıllar geçtikten sonra trajik bir biçimde hayata veda etti. 5 Ocak 1998'de South Lake Tahoe, Kaliforniya yakınlarındaki Heavenly Mountain Resort'un Nevada yakınlarında kayarken bir ağaca çarpması sonucu geçirdiği kazada öldü.

Cher, ikinci evliliğini 1975 ile 1979 arasında Gregg Allman ile yaptı. Bu evlilikten de Elijah Blue adında bir oğlu dünyaya geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!