Anne dizisi final yapıyor! Cansu Dere'den açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisi final yapıyor Cansu Dereden açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:59

Ekran macerasına bu sezon başlayan Anne dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Muhabirlerin sorularının yanıtlayan dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere, Anne dizisinin final yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı Anne dizisinin takipçilerine kötü haber! Önceki gün Bebek sahilde öğle yemeği sonrası objektife takılan başrol oyuncusu Cansu Dere,  Anne'nin final yapacağını açıkladı. Başarılı oyuncu, ”Dizi çok iyi gidiyor ama iyi gidiyor olmasına rağmen dizi bu sezon bitiyor" dedi.

Anne dizisi final yapıyor Cansu Dereden açıkladı

ANNE DİZİSİNİN KONUSU

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır. Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.
Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.  Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

 İŞTE SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!