Bruce Willis'ten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda!

Güncelleme Tarihi:

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2022 11:38

Sinemanın emektar oyuncularından Bruce Willis, son dönemde hep hayranlarını üzen haberlerle gündemde... Bilişsel yeteneklerini zayıflatan hatta en verimli çağında oyunculuk kariyerine nokta koymasını gerektiren afazi teşhisinden sonra hayranları, onunla ilgili hep olumsuz haberleri okudu. Her ne kadar geniş ailesi, yani eski eşi Demi Moore, yeni eşi Emma Heming, tüm bu evliliklerden dünyaya gelen beş kızı ile yan yana olsa da her an onların desteğini hissetse de Willis, hastalığının duyurulmasından sonra eski filmlerini hatırlayan hayranlarının yüreğini sızlattı. Ama bu kez durum farklı. Çünkü Bruce Willis bu kez mutlu bir haberin tam merkezinde...

Haberin Devamı

'ÇILGIN BÜYÜKANNE ÇAĞI'
Bunun nedenine gelirsek.. 67 yaşındaki Willis, yakında dede oluyor. Ünlü oyuncunun, ilk eşi Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Rumer ile bir süredir birlikte olduğu Derek Richard Thomas bir bebek bekliyor. 34 yaşındaki Rumer ile sevgilisinin bu büyük heyecanını, Demi Moore Instagram hesabından duyurdu. Karnı burnunda kızı Rumer ile sevgilisi Derek'in bir dizi fotoğrafını paylaşan 60 yaşındaki Demi Moore, "çılgın büyükanne çağına" girdiğini belirtti. Demi Moore'un, kendisinin ilk kez büyükanne, eski eşi Bruce Willis'in de ilk kez dede olacağını gözler önüne seren paylaşımına bir anda çok sayıda yorum geldi.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

Haberin Devamı

WILLIS'IN EŞİ DE MUTLULUĞU PAYLAŞTI
Onun mutluluğunu paylaşanlardan biri de Bruce Willis'in şu anda evli olduğu Emma Heming'di. O da Willis'in, geniş ailesini nasıl bir arada tuttuğunun çok çarpıcı bir örneğini sergiledi, Rumer Willis ile sevgilisinin fotoğrafını kendi sosyal medya sayfasından paylaştı. Heming "Bebek haberi mutlu haberdir" diye yazdı. Anne ve baba olmaya hazırlanan genç çifti de kutladı. Aynı siyah- beyaz fotoğraf dizisini Moore ve Heming'in yanı sıra Rumer Willis ile sevgilisi Derek Richard Thomas da kendi sosyal medya sayfalarından paylaştı.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda


WILLIS Ä°LE MOORE'UN EN BÃœYÃœK KIZI

Bruce Willis ile Demi Moore'un evliliğinden dünyaya gelen büyük kızları Rumer tıpkı ebeveyni gibi oyunculuk alanında kariyer yapmaya başladı. films Hostage, The House Bunny, Sorority Row and Once Upon a Time in Hollywood gibi filmlerde rol alan Rumer Willis, bir süredir Derek Robert Johnson ile birlikte.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

Haberin Devamı

KÜÇÜK KIZLARI DA NİŞANLI
Demi Moore ile Bruce Willis'in, ilk annelik heyecanını yaşayan Rumer dışında iki kızı daha bulunuyor. Çiftin 28 yaşındaki kızı Tallulah geçen yıl Dillon Buss ile nişanlandı. O dönemde de Demi Moore kızının nişan mutluluğunu yine sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bruce Willis ile Demi Moore'un 31 yaşında Scout adlı bir kızı daha bulunuyor. Bozulan sağlığı nedeniyle mesleğine nokta koyan Bruce Willis'in şu an evli olduğu Emma Heming'den 10 yaşında Mabel Ray ve 8 yaşında Evelyn Penn adında iki tane kızı daha bulunuyor.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

TAÅžIN AÄžIRLIÄžINDAN ELLERÄ°N TÄ°TRÄ°YOR
Tallulah Willis, geçen yıl nişanlandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. O paylaşımda Dillon Buss'ın evlilik teklif ederken Willis'e verdiği yüzüğün taşının büyüklüğü olay olmuştu. Birçok takipçisi, sosyal medya paylaşımlarına "Ellerin taşın ağırlığından mı titriyor?" yorumunu yapmıştı.

Haberin Devamı

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

Demi Moore, Bruce Willis, Emma Heming ve her iki evlilikten dünyaya gelen beş çocuk yani  "geniş aile" geçtiğimiz günlerde Noel kutlaması sırasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla gündeme gelmişti. Covid 19 pandemisinin izolasyon sürecini birlikte geçiren Demi Moore ve Bruce Willis, yaklaşan yeni yıl ve Noel ruhunu da birlikte yaşıyor. Tıpkı uzun zamandır yaptıkları gibi büyük bir aile olarak... Demi Moore, Instagram sayfasında eski eşi , onun yeni eşi ve tüm çocuklarıyla birlikte geçirdikleri güzel zamanların fotoğraflarını paylaştı. Moore "Biz aileyiz... Tatil ruhuna girdik" mesajı eşliğinde bu görüntülere sosyal medya sayfasında yer verdi.Fotoğraflarda, Bruce Willis ile Demi Moore'un 2000 yılında biten evliliklerinden dünyaya gelen kızları 34 yaşındaki Rumer, 31 yaşındaki Scout ve 28 yaşındaki Tallulah'nın yanı sıra Willis'in şimdiki eşi Emma Heming'den dünyaya gelen 10 yaşındaki Mabel ve 8 yaşındaki Evelyn de mutluluk gülücükleri saçarken görülüyor.

Haberin Devamı

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

'BİRÇOK BOŞANMIŞ ÇİFT BU GÖRÜNTÜLERDEN DERS ÇIKARMALI'
Willis'in eski ve yeni eşlerinin böylesine birbirlerine yakın olması birçok takipçisinden olumlu yorumlar aldı. Moore'un bir takipçisi "Birçok boşanmış çift bu aileden bir şeyler öğrenmeli" diye yazdı. Moore'un hiç de azımsanamayacak kadar çok takipçisi "Keşke biz de eski eşlerimizle böyle iyi geçinebilsek" diyerek bu konudaki düşüncelerini belirtti.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

ESKÄ° FOTOÄžRAFA YENÄ° EÅžTEN YORUM GELDÄ°
Bruce Willis'in eski eşi Demi Moore ile yeni eşi Emma Heming, özellikle bu hastalık teşhisinden sonra birbirlerine eskisinden daha fazla yakınlaştı. 1987 ile 2000 arasında Willis ile evli olan Moore, eski eşine karşı dostane duygular beslediğini sık sık sosyal medya sayfasından duyuruyor. Üstelik Willis'in eski ve yeni eşlerinin arasından su sızmıyor.Bunun örneklerinden biri geçen mayıs ayında Demi Moore, eski bir fotoğrafı paylaştığında gözler önüne serildi. Bu yıl 75'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nden bir anıydı bu fotoğraf. 1997 yılında çekilen o karede o dönemde evli olan Bruce Willis ile Demi Moore kırmızı halıda yan yana objektiflere poz veriyor. Eski eşi Bruce Willis ile boşandıktan sonra da dost kalmayı başaran Moore'un bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bu eski paylaşıma yorum yazanlardan biri de Bruce Willis'in şu anda evli olduğu Emma Heming oldu.

Haberin Devamı

'BÜTÜN ESKÄ° VE YENÄ° EÅžLERE Ä°LHAM VERMELÄ°': Willis ile evliliÄŸinden iki kız çocuÄŸu dünyaya getiren Heming, Moore'un Instagram paylaşımına "Bütün duygular" yazıp bir de kalp emojisi koydu. Ardından da "güzel" diye ekledi. Willis'in eski ve ÅŸimdiki eÅŸleri arasında bir kez daha gözler önüne serilen bu arkadaÅŸlık o paylaşımda da dikkat çekti.Demi Moore'un, bu yazışmayı gören bir takipçisi hem Moore'un hem de Heming'in bütün eski ve yeni eÅŸlere ilham kaynağı olması gerektiÄŸini belirtti.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

'KOCANIZIN GÜNDEN GÜNE GÜÇTEN DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK KOLAY DEĞİL'
Bruce Willis'in zihinsel yeteneklerini kullanmasını engelleyen afazi teşhisi, ailesinin yanı sıra hayranlarını da çok üzdü. Bu haberin ardından gözler Bruce Willis'in geniş ailesine en çok da eşi Emma Heming'e çevrildi. Bu arada aileye yakın kaynaklar da Willis ve geniş ailesinin mücadelesiyle ilgili bilgileri paylaşıyor. People dergisine konuşan Bruce Willis ve eşi Emma Heming'e yakın bir kaynak, tüm ailenin hayata olumlu açıdan bakmaya çalıştığını ve birlikte güzel anlar yaratmak için çaba harcadığını belirtti. Dergiye konuşan kaynak, Bruce Willis'in 2009 yılında evlendiği Emma Heming'in bu konuda gerçekten olağanüstü bir çaba harcadığını belirtti. Kaynak, biri 10, diğeri 7 yaşında iki kız çocuk annesi olan Heming'in, ailesini bir arada tutmak için büyük bir mücadele içinde olduğunu sözlerine ekledi. Onun vurguladığı bir başka ayrıntı da durumun Emma Heming için son derece zor olduğu. "Kocanızın günden güne güçten düştüğünü izlemek kolay değil" diyerek eski model Heming'in durumunu özetledi.

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

BEKLENEBÄ°LECEK BÄ°R DURUM AMA YÄ°NE DE EMMA ÅžOKE OLDU
Bruce Willis ile eşi Emma Heming arasında hatırı sayılır bir yaş farkı var. Willis 67, Demi Moore'dan boşandıktan sonra evlendiği Emma Heming ise 43 yaşında. Hayatın genel akışı dikkate alındığında da Bruce Willis'in sağlığının kendisinden 24 yaş genç eşinden daha erken bozulması beklenebilecek bir durumdu. Fakat aileye yakın kaynak; afazi hastalığının Emma Heming'i de kelimenin tam anlamıyla şoke ettiğini belirtti.

Ä°LK GÖRÜÅžTE AÅžK: Bruce Willis ile Emma Heming, 2009 yılında evlendiler. Çift, verdikleri bir röportajda birbirlerine ilk görüÅŸte aşık olduklarını söylemiÅŸti. Heming o röportajda Willis ile tanıştığında hissettiklerini ÅŸöyle anlatmıştı. "Onu ilk gördüÄŸümde ne kadar çekici,komik ve son derece yakışıklı bir adam olduÄŸunu düÅŸünmüÅŸtüm. Bu benim onun hakkındaki ilk düÅŸüncemdi." 

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

BU DOSTLUÄžUN SIRRI NE?
Herkesin sırrını merak ettiği bu yakınlığın temelini Demi Moore, anılarını kaleme aldığı Inside Out adlı biyografisinde anlatmıştı. Moore bu konuda kitabında şu satırlara yer verdi: " Sanırım Bruce başlangıçta, ayrılığımızı zorlaştıracağımdan ve çocuklarla görüşmesini engelleyerek evliliğimde kötü giden şeyleri onlarla paylaşacağımdan korkuyordu. Ama ben buru yapmadım. Ailemizin bütün sıcaklığını sevgi dolu destekleyici bir ortamı kızlarımıza aktarmayı başardık."

67 yaşındaki Bruce Willis'in aldığı afazi teÅŸhisi yüzünden oyunculuÄŸu bırakacağı, geçtiÄŸimiz mart ayında tüm ailesi tarafından yapılan ortak bir sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu. Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, ve Evelyn imzalı açıklama "Bruce'un harika hayranlarına" hitabıyla baÅŸladı. Aile tarafından yapılan bu ortak açıklamada, 'Zor Ölüm'ün yıldızı, efsane aktör Bruce Willis'in son zamanlarda saÄŸlık sorunlarıyla mücadele ettiÄŸi ve 'Afazi' teÅŸhisi koyulduÄŸu ve bu hastalığında da biliÅŸsel kabiliyetleri etkilediÄŸi belirtildi. Aile, bu geliÅŸmenin sonucu olarak Bruce Willis'in onun için çok ÅŸey demek olan oyunculuk kariyerini bırakacağını duyurdu. Willis Ailesi'nin açıklaması ÅŸu ÅŸekilde son buldu: "Bu, ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve aralıksız sevgi, merhamet ve desteÄŸiniz karşısında minnettarız. Güçlü bir aile birliÄŸiyle bu süreçten geçiyoruz ve hayranlarının da bunu bilmesini istedik, çünkü onun sizler için ve sizlerin onun için ne demek olduÄŸunu biliyoruz. Bruce'un her zaman söylediÄŸi gibi "Gününü gün et" ve birlikte bunu yapmayı planlıyoruz. Sevgiler."

Â

Bruce Willisten bu kez mutlu haber geldi: Bebek yolda

FOTOÄžRAFLAR: AVALON, INSTAGRAM

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!