Babasının kopyası

Güncelleme Tarihi:

Babasının kopyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 09:22

Kanal D, yaz sezonunu yeni bir diziyle karşılıyor. Çekimleri İzmir’de başlayan ve haziranda izleyiciyle buluşacak olan “Güneşin Kızları”, konusu kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı.

Haberin Devamı

Süreç Film’in yapımcılığını, Sadullah Celen’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldığı “Güneşin Kızları” için start verildi. Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı ve Kanat Heparı’yı geniş oyuncu kadrosunda buluşturan dizi, hazirandan itibaren ekranda olacak.

Çekimleri İzmir’de başlayan ve İstanbul’da devam edecek olan dizi, tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunmak olan edebiyat öğretmeni Güneş’in yeni bir başlangıç yapmak üzere evlenip İstanbul’a taşınmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

Dizinin sürprizleri

“Güneşin Kızları” iki sürpriz ismi de izleyiciyle buluşturuyor. 25 yaşındayken bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Uzay Heparı ile Zeynep Tunuslu’nun oğulları Kanat, bu diziyle oyunculuğa adım atıyor. Öte yandan “Aşka Sürgün”, “Aşk Kırmızı”, “Binbir Gece” gibi pek çok önemli dizide rol aldıktan sonra set koşulları nedeniyle oyunculuğu bırakan, pazarda ev yapımı süt reçeli satmaya başlayan Teoman Kumbaracıbaşı da bu projeyle ekrana dönüyor.

Haberin Devamı


Çekimleri önceki gün İzmir’de başlanan “Güneşin Kızları”, önümüzdeki ay Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

Eğitimine Amerika’da devam eden 18 yaşındaki Kanat Heparı, dizide Mert karakterini canlandıracak.

Oyunculuğu bıraktığını açıklayan ve bir süredir pazarda reçel satan Teoman Kumbaracıbaşı, “Güneşin Kızları”yla setlere döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!