Aslıhan Doğan, Arda Turan'ın annesiyle poz verdi!

Güncelleme Tarihi:

Aslıhan Doğan, Arda Turanın annesiyle poz verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 10:36

Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan aşkı doludizgin devam ederken Aslıhan Doğan’dan herkesi şaşırtan bir paylaşım geldi. Paylaştığı fotoğraf sosyal medyada binlerce beğeni aldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl dudak uçuklatan bir ücretle Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, Aslıhan Doğan ile aşk yaşamaya başlamış, çiftin evlilik yolunda olduğu iddia edilmişti.

Birbirlerine duydukları aşkı her fırsatta dile getiren ikiliden Aslıhan Doğan, Arda Turan’ın annesi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Arda Turan'la birlikte İspanya'da yaşayan Aslıhan Doğan, önceki gün oğlunu ziyarete giden anne Yüksel Turan'la ilk pozunu verdi.

Yaz başından beri devam eden beraberlikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan ile Arda Turan, ailelerle iyice kaynaştı.

Yıldız futbolcu, yaz başından beri defalarca sosyetik aşkının ailesiyle birlikte görüntülenmişti. Aslıhan Doğan da Arda'nın oyuncu kardeşi Okan Turan'la sık sık bir araya gelerek evlilik sinyalleri vermişti. Önceki gün ise İspanya'da bu kez gelin-kaynana derbisi vardı.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun Barcelona'ya transfer olmasının ardından tasını tarağını toplayıp İspanya'ya yerleşen Aslıhan Doğan, önceki gün müstakbel kayınvalidesiyle ilk pozunu verdi.

Anne Yüksel Turan, önceki günlerde özel uçakla oğlunun yanına Barcelona'ya gitti. Arda Turan'ın sevgilisiyle yaşadığı dillere destan evinde kalan anne Yüksel Hanım, böylece Aslıhan Doğan'la da arasında bir sorun olmadığını gözler önüne sermiş oldu.

Gelin-kaynana, Arda'nın birkaç arkadaşıyla birlikte yıldız futbolcunun maçını seyretti.

Aslıhan Doğan ve Arda Turanın Annesi Yüksel Hanım

 

BAKMADAN GEÇME!