Büyük aÅŸk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuÅŸ!

Güncelleme Tarihi:

Büyük aşk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuş
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 20, 2023 12:58

Aslına bakılırsa gösteri dünyasının ünlüleri için hiç de şaşılacak bir durum değil. Genel olarak aşklar da evlilikler de çok uzun ömürlü olmuyor. Elbette bunun istisnasaları var, ama genel durum bu yönde.

Haberin Devamı

BÃœYÃœK AÅžK Ä°KÄ° YILDA BÄ°TTÄ°
Büyük bir aşkla, nice heyecanla ve tabii ki görkemli düğün törenleriyle başlayan evlilikler, bazen kavgalı ve gürültülü bir şekilde bazen de sessizce sona eriyor.

Bunun nedeni de genellikle aldatma oluyor. Eşlerden biri diğerinin işleri nedeniyle yokluğunu fırsat biliyor ve özetle olanlar oluyor.

Büyük aşk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuş

ÜNLÜ YILDIZIN EVİNDE GİZLİCE EVLENMİŞLERDİ
İşte bunun son örneklerinden biri daha yaşandı geçen hafta içinde. Çok değil, bundan sadece iki yıl önce çok konuşulan bir düğünle evlenen ünlü şarkıcı Ariana Grande ile emlakçı Dalton Gomez'in yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Bunun nedeni de ileri sürülenlere göre Gomez'in genç karısını bir süredir aldatıyor olması.  Bir iddiaya göre bundan Grande'nin de haberi vardı ve ses çıkarmıyordu. 

Haberin Devamı

Â

Büyük aşk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuş

DÜĞÜNDE ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAFLARINI SOSYAL MEDYADAN YOK ETTİ
Genç yaşında iki tane Grammy Ödülü kazanan 30 yaşındaki Ariana Grande, Instagram sayfasında paylaştığı düğün fotoğraflarını hiç zaman geçirmeden ortadan kaldırdı, yani sildi.

Ariana Grande, 2022 yılının son döneminden bu yana İngiltere'de yaşıyordu. Bunun nedeni de görev aldığı Wicke adlı müzikalin çekimleriydi.

Page Six'e konuşan kaynaklar, Grande'nin emlakçı kocası Gomez'in, evliliklerindeki sorunları çözmek için dönemde Londra'ya Ariana Grande'nin yanına gittiğini anlattı. Fakat görünüşe göre bu konuşmalar bir işe yaramadı ve evlilik son noktaya geldi

Yine çifte yakın kaynakların ileri sürdüğüne göre Ariana ile Dalton arkadaş kalmaya karar verdiler.

Büyük aşk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuş

BEKÂR GİBİ DAVRANIYORDU
Bu arada... İşin o kısmı biraz sıkıntılı. Çünkü Dalton Gomez'in karısı Ariana Grande'yi aldattığı ileri sürülüyor.

Haberin Devamı

ABD ve İngiliz magazin basınında yer alan iddialara göre Dalton Gomez, zaten birkaç aydır başka kadınlarla görüşüyordu. Yani bekar gibi davranıyordu.

Hatta TMZ adlı internet sitesinde yer alan bir başka iddiaya göre Ariana Grande'nin de bu durumdan haberi vardı. Ama yine de umursamıyordu.

Ariana Grande ile emlakçı Dalton Gomez'in ilişkisi 2020 yılında başladı. Bundan bir yıl sonra mayıs ayında genç çift resmi şekilde hayatlarını birleştirdi.

Grande'nin bol bol sosyal medya paylaşımı yapığı düğün genç yıldızın Montecito'daki evinde gerçekleşti.

İlişkilerinin başladığı ilk dönemde ikisi de birbirlerini "her şeyim" diye tanımlıyordu. Fakat genç çiftin ilişkisi sonunda ayrılığa uzandı. 

Haberin Devamı

Büyük aşk iki yılda bitti: Kocası bekâr gibi yaşıyormuş

GRANDE İŞİ GEREĞİ SIK SIK EVDEN UZAĞA GİDİYORDU
Genç çiftin ayrılığı hakkında konuşulan iddialardan biri de Ariana Grande'nin mesleği. Genç yaşında şarkıcı ve oyuncu olarak ünlenen Grande'ye yönelik hayran ve paparazzi ilgisini Dalton Gomez taşıyamadı. Bunun sonucu olarak da araları bozuldu.

Grande'nin işleri gereği sık sık yaşadıkları Los Angeles'ın dışına gitmesi ve uzun zaman kalması da evliliği sarsan bir etken oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!