Angelina'nın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Güncelleme Tarihi:

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 27, 2023 13:12

Bir annenin en büyük gurur kaynağıdır çocukları... Hiçbir şey olmasa bile sadece onların büyüdüğünü, mutlu olduğunu görmek yeter. Hele de o anne, çocuğuyla toplum içine karıştığında! Bu durum kim olursa olsun fark etmez. Hollywood'un en gözde ünlülerinden biri bile olsanız benzer duygular içine girersiniz.

Haberin Devamı

İLK GÖZ AĞRISI MADDOX YANINDA
Bunun son örneklerinden birini de Angelina Jolie sergiledi. Son dönemde Brad Pitt ile bitip tükenmeyen hesaplaşmasıyla konuşulan Jolie, ilk göz ağrısı, henüz yürümeye yeni başlamışken evlat edindiği oğlu Maddox ile birlikte özel bir geceye katıldı. 

Angelina Jolie, ABD'nin başkenti Washington'da, Beyaz Saray'da düzenlenen özel bir geceye konuk oldu. Giderken de ona artık 21 yaşında olan en büyük oğlu Maddox eşlik etti. Bu arada hemen hatırlatalım, Maddox, uzun süredir annesinin en büyük destekçisi ve yardımcısı.

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Beyaz Saray'daki geceye, Angelina ile 2002 yılında henüz küçücük bir çocukken Kamboçya'dan evlat edindiği Maddox damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı ve Maddox'un doğum yeri olan Kamboçya'da çektiği Önce Babamı Öldürdüler adlı filmde kamera arkasında çalıştı genç adam. Brad Pitt ile tartışmaları sırasında da Maddox'un hep Jolie'nin yanında olduğu basına yansıyan haberler arasında... Bunu kısaca hatırladıktan sonra Angelina Jolie ile oğlu Maddox'un damgasını vurduğu o özel geceye dönelim.

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

70'İNCİ YIL YEMEĞİNE KATILDILAR
Jolie, Beyaz Saray'da Güney Kore Devlet Başkanı Yook Suk-Yeol ve eşi Kim Keon- hee onuruna düzenlenen yemeğe davetliydi. Ev sahipliğini ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın üstlendiği geceye Jolie, en büyük oğlu Maddox ile birlikte katıldı. Bu özel gece, ABD ile Güney Kore'nin müttefikliğinin 70'inci yıl dönümü nedeniyle gerçekleşti.

GÜNEY KORE'DE EĞİTİM GÖRDÜ
47 yaşındaki Jolie'nin oğlu Maddox'un, Güney Kore ile bir eğitim bağı da bulunuyor. Maddox, biyokimya eğitimi görmek için ülkenin başkenti Seul'deki Yonsei Üniversitesi'ne yerleşmişti. Jolie, 2019 yılında oğlunu kendi elleriyle oraya götürdü ve okulun yurduna yerleştirdi. Maddox orada bulunduğu süre içinde Kore dili konusunda da eğitim aldı.

Haberin Devamı

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Jolie'nin ilk göz ağrısı Maddox, Güney Kore'de yüksek öğrenim görüyor.

Ancak Maddox'un, Güney Kore'deki eğitimi Covid 19 pandemisi nedeniyle yarıda kaldı. Pandemi yüzünden evine yani ABD'ye döndü ve eğitimini online olarak sürdürdü. Fakat Güney Kore ile  ABD  arasındaki saat farkı nedeniyle Maddox'un bu dersleri takip etmesi de zorlaştı. Uzaktan eğitim gördükten bir yıl sonra yani 2021 yılında Maddox, okuluna devam etmek için tekrar Güney Kore'ye döndü.

Özetle Beyaz Saray'daki yemekte açık renk kıyafeti içinde Angelina Jolie ile oğlu Maddox, bütün diğer önemli konuklara rağmen o geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

ANGELINA'NIN İLK EVLATLIK ÇOCUĞU 
Angelina Jolie, artık boyuna yetişen bir delikanlı olan Maddox'u 2002 yılında evlat edindi. Kamboçya doğumlu Maddox, Jolie'nin altı çocuğu içinde ilk göz ağrısı. Ama ona kavuşması hiç de öyle kolay olmadı.  

Her ne kadar kendisi bu konuda çok detaylı bilgi vermese de ona bu konuda yardımcı olan Sarath Mounh, Maddox'ın evlat edinilme sürecini 2021 yılında anlatmıştı. Onun söylediğine göre Jolie, 2002 yılında bir yetimhanede Maddox'u gördü ve onu evlat edinmek istedi. En çok da gülüşünden, sevimliliğinden ve zekasından etkilenmişti.

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Jolie, Maddox'ı Kamboçya'da bir yetimhanede gördüğünde en çok gülüşünden ve zekasından etkilenmiş. Onu ailesine katması ise zorlu bir sürecin sonunda olmuş.

Haberin Devamı

Monh'un anlattığına göre Madddox, Jolie'yi görür görmez ona gülümsedi. Bu da Jolie'nin kalbinin, bu küçük bebeğe ısınmasını sağladı. Yetimhanedeki onca çocuk arasından onu oğlu olarak seçti.

Bazı yasal zorluklarla karşılaşınca Sarath Mounh resmi evlat edinme belgelerinde kendini onu evlat edinen baba gibi gösterdiğini sözlerine ekledi. Çünkü Kamboçyalı bir baba, evlat edinme konusundaki zorlukları ortadan kaldırıyordu.

ÜLKEDE BEBEK KAÇAKÇILIĞI ÇOK YAYGINDI
Sarath Mounh, Maddox'ı evlat edinme konusunda Angelina Jolie'ye yardım ettiği için hiçbir pişmanlık duymadığını da sözlerine ekledi. Mounh, bu yardımdan dolayı herhangi bir maddi kazanç sağlamadığını da öne sürdü.

Haberin Devamı

"Kamboçya'da bebek kaçakçılığı o dönemde kötü bir noktadaydı. Jolie de yanlış bir yola sapmak istemedi" diye konuştu. Mounh kendi rolünün Jolie'nin arkadaşı olarak bazı yasal sorunları aşmasına yardım etmek olduğunu da ekledi. "Maddox'ı benim evlatlık oğlum gibi kayıt ettirdik. Jolie de onu yasal olarak benden evlatlık almış oldu" diyerek süreci anlattı.

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Angelina Jolie, Moddax'a Kamboçyalı bir tanıdığının yardımıyla kavuşabilmiş.

Jolie, bir röportajında Kamboçya'ya gitmeden önce aslında anne olmayı hiç düşünmediğini söylemişti. Hatta "Hamile kalmak istemedim. Kendimi hiç anne gibi görmedim. Ama Tomb Raider'ın çekimleri için Kamboçya'ya gittiğimde çocuklarla oynarken 'Benim oğlum buralarda bir yerlerde' diye düşündüm" diye anlattı o süreci.

100 DOLARA SATILDIÄžI Ä°DDÄ°A EDÄ°LDÄ°
Bu arada Maddox'ın 2001 doğumlu olduğunu ve o dönemde kendisine Rath Vibol adının verildiğini hatırlatalım. Ancak Jolie onu ailesine kattıktan sonra Maddox Chivan adını verdi. Bir dönem aslında Maddox'ın kimsesiz olmadığı tam tersine 100 dolara satıldığı iddiaları ortalarda dolaşsa da bunlar hiç kanıtlanmadı.

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı

Jolie ile eski eşi Brad Pitt'in Maddox dışında iki evlatlık çocuğu daha var. Çiftin ilişkisinden üç tane de biyolojik çocukları dünyaya geldi.

Angelina Jolie, Maddox'u henüz Brad Pitt ile tanışmadan önce evlat edindi. O sırada ikinci eşi Billy Bob Thornton'dan boşanmak üzereydi. Pitt ile birlikteliği sırasında Jolie, Etiyopyalı Zahara, Vietnamlı Pax Thien'i evlat edindi. Çiftin ilişkileri boyunca üç tane biyolojik çocuğu oldu. İlk çocukları Shiloh ile ikizler Vivienne Marcheline ve Knox Leon.

Â

Angelinanın gurur gecesi: Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı


Angelina Jolie, zaman zaman film galalarına da çocuklarıyla birlikte katılıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!