Amine Gülşe kimdir? Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti bebek sahibi oldu

Güncelleme Tarihi:

Amine Gülşe kimdir Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti bebek sahibi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2020 23:35

Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile dünya evine giren Arsenal'da forma giyen Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil baba oldu. Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinin Eda adını verdikleri kızlarının haberi magazin gündeminde yer aldı. Güzel haberin ardından Amine Gülşe kimdir? sorusunun yanıtı araştırılırken, ünlü çiftin ne zaman tanıştığı ve evlendiği de merak konusu oldu. Peki, Amine Gülşe kimdir kaç yaşındadır? İşte, ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sene dünyaevine giren Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinden bebek haberi geldi. Ünlü çiftin bebek müjdesi sonrası, özel hayatları ve biyografileri de merak konusu oldu. Özellikle Amine Gülşe'nin hayatı magazin takipçileri tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte, Amine Gülşe'nin biyografisi ve hayatına ilişkin ayrıntılar.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi oldu. 2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı. 

Haberin Devamı

AMİNE GÜLŞE MESUT ÖZİL NE ZAMAN EVLENDİ?

İngiltere'de futbol hayatını sürdüren Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 2019'un haziran ayında dünyaevine girmişti. Ünlü çift 2019 Ocak ayında nişanlanmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!