Almanya, cumartesi akşamı süper starını seçecek

Güncelleme Tarihi:

Almanya, cumartesi akşamı süper starını seçecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 13:40

Aralarında Duygu Gönel’in de bulunduğu dört finalistin büyük ödül için yarışacağı ‘Almanya Süper Starını Arıyor’un (DSDS) finali, cumartesi akşamı saat 20.15’te RTL’de ekranlara gelcek.

Haberin Devamı

YLARIŞMANIN birincisi 500 bin euroluk para ödülü ve bir de albüm anlaşması kazanacak. Finalle ilgili Hürriyet'e konuşan Türkiye kökenli finalist Duygu Gönel, şunları söyledi: “Elbette kazanmak istiyorum. Ama finallere kadar gelmek de benim için çok önemli. Kazansam da kaybetsem de müzik alanında kariyerimi sürdüreceğim. Yarışmayı kazanarak Almanya’daki Türklerin gururu olmak istiyorum. Geçen hafta yarışmadan önce ayağını burktum ve sahneye yardımla çıktım. Ancak şimdi gayet iyiyim. Ağrılarım geçti. Final için heyecanlı değilim. Ama sahneye çıkınca heyecan kendiliğinden geliyor. Annem ve babam bana ‘Sahnede hep kendin ol. Ve gül’ diyorlar. Ben de onları dinleyeceğim ve sahnede kendim olacağım” dedi. 

Duygu finalde diğer yarışmacılar gibi üç şarkı seslendirecek. Duygu yakında piyasaya çıkacak olan ‘Yolcu’ adlı Single’ını da seslendireceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!