Akasya Asıltürkmen 'Saçları kazıtınca oyuncu olunmuyor'

Güncelleme Tarihi:

Akasya Asıltürkmen Saçları kazıtınca oyuncu olunmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 13:34

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen  oldu. Hamileliği nedeniyle uzun süredir ekranlardan ayrı kalan Asıltürkmen, canlı yayında soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Ünlü denilince küfür yemiş gibi oluyorum

Bilinmeyen yönleri hakkında konuşan Akasya Asıltürkmen,“Ünlü olmak çok tuhaf bir şey. Böyle ‘Aaaa ünlü!!’ dedikleri zaman baya küfür yemiş gibi hissediyoruz.

Çünkü sen senelerce konservatuarlar oku. Shakespeare’ler hatmet. İşte öğretmen ol, hoca ol, bir şey ol. Üniversiteler bitir. ‘Aaaa ünlü!!’ desinler. Oyuncu ama mesela sabah programına çıkan o ‘kısmetse olur’ programındaki kız da ünlü. Onu görünce ‘Aaa kısmetse olurda ki Müjde’ filan diyorlar. Sonra sana bakıp ‘Aaa ünlü bu!’. Hatta Müjde’yi isim soyadıyla tanıyor. Beni tanımıyor. ‘Aaa bu şeydeki şey, ben sizi çok seviyorum nerden seviyorum?’ diyor.Senden oynadığın bütün dizileri saymanı istiyor. Saymaya başlıyorsun” dedi.

Doğum sezaryen olacak 
Yakın zamanda anne olmaya hazırlanan Akasya Asıltürkmen "2004’de bir trafik kazası geçirdim. Ağır bir trafik kazası. 7 kırık falan vardı. Kalça kemiklerimden pubis kemiğim kırıldığı ve biraz da yamuk kaynadı. O zaman bana doktorum, normal yolla doğuramazsın, diye. Bu nedenle doğum sezaryen olacak. Ben yine doktoruma sordum. Bu kadar zaman geçti doğurabilir miyim?. Kalça yapın biraz farklı olduğu için, mümkünse normal doğum tercih etmeyeceğiz dedi. Sezaryen bir seçenek değildir. Ancak bir problem olduğunda yapılması gerekir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!