Açıkhava’ya dubleks sahne

Güncelleme Tarihi:

Açıkhava’ya dubleks sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 15:51

Berkay önceki akşam Harbiye Açıkhava’da hayranlarıyla buluştu. Ünlü şarkıcı, şarkılarını konser için özel olarak yaptırdığı dubleks sahnede söyledi.

Haberin Devamı

Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında sahneye çıktı. Şarkıcı sevilen şarkılarını konser için özel olarak yaptırdığ dubleks sahnede söyledi. 20 kişilik dans ekibinin eşlik ettiği Berkay 7 farklı kostüm giydi. Konserin ilk yarısının kapanışını “Çukur” dizisinin “Gömün Beni Çukura” şarkısı ile yapan şarkıcı ikinci yarının açılışını Güliz Ayla ile beraber yaptı. İkili “Hasret Rüzgarları” ve “Olmazsan Olmaz” şarkılarını beraber seslendirdi.
Konseri izleyenler arasında Ahmet Selçuk İlkan, Deniz Seki, Hande Soral, Bensu Soral, İsmail Demirci, Hakan Baş, Sezin Erbil ve Enis Arıkan gibi ünlü isimler vardı. 

Açıkhava’ya dubleks sahne

Berkay ile Güliz Ayla, yaptıkları düetle büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Her kardeşim beni izleyebilir

Konser öncesi sorularını yanıtlayan Berkay, Çeşme’deki sahne aldığı bir mekana türbanlı bir grubun içeri alınmadığı iddiası hakkında da konuştu: “Başörtü olayını sosyal medyada öğrendim. Mini etek giyen de başı kapalı kardeşim de beni dinlemeye gelebilir. Herkes kendisinden sorumludur.”

Açıkhava’ya dubleks sahne

Eşimi kıskanmıyorum

Konseri en ön sırandan izleyen Özlem Şahin, “Eşinizi kıskanıyor musunuz” sorusuna “Hayır, kıskanmıyorum. Hayranları onu daha çok sevsinler, çünkü o bir sanatçı herkesi mutlu etmek istiyor” diye yanıt verdi.

Açıkhava’ya dubleks sahne

Deniz Seki konseri sevgilisi Tayfun Topal’la izledi.

Açıkhava’ya dubleks sahne

Hakan Baş- Bensu Soral - İsmail Demirci - Hande Soral Demirci

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!