Gastronomi kazanında kaynayanlar

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2024 07:00

Yeme-içme dünyasından en yeni haberler...

Haberin Devamı

UZAYDA LÜKS YEMEK

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Kopenhag’daki Alchemist isimli restoranında sıradışı yemekleriyle ünlenen şef Rasmus Munk uzay yolcusu. Şef altı saatlik bir uçuşta ‘stratosferik yemek’ deneyimi sunmak için lüks uzay yolculuğu grubu SpaceVIP ve uzay uçuşu deneyimi şirketi Space Perspective ile işbirliği yaptı. Uçuş 2025’te Florida’da düzenlenecek. Yalnızca altı kişilik bir masa olduğu ve fiyatların bilet başına 495 bin dolardan başladığı konuşuluyor. Konuklar kapsülle 30 bin metre yüksekliğe çıkarılacak.

BAYRAM ÇİKOLATALARI

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Haberin Devamı

Sevdiklerine şık bir kutu çikolata götürmek isteyenlere Butterfly Chocolate özel koleksiyonlar sunuyor. Tanzanya, Gana ve Madagaskar’dan kakaolu çikolataların başrolde olduğu Osmanlı koleksiyonu seçenekler arasında. Godiva’ysa klasikten vazgeçmeyenler için madlenlerle bir bayram koleksiyonu ve ‘Bayram Özel Çikolata Sepeti’ çıkarmış. Çikolatalarını ‘Madlen’ ve ‘Special’ olmak üzere iki farklı konseptte sunan Özsüt’te, hurma ve yerfıstığı ezmeli bitter, fıstıklı&fındıklı bonbon gibi alternatifler de var.

KISA BİR ARANIN ARDINDAN...

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Ünlü şef Fatih Tutak’ın önderliğindeki Gallada, araştırma ve revizyon faaliyetlerine yoğunlaşıp misafirlerine daha iyi bir deneyim sunmak için kısa bir mola vermişti. Tutak ve ekibi sosyal medya hesaplarından da duyurduklarına göre 16 Nisan’da menüye eklenen yeni lezzetlerle servise başlıyor.

BODRUM SEZONU AÇILDI

Gastronomi kazanında kaynayanlar

METT Hotel&Beach Resort Bodrum’un İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens, 8 Nisan Pazartesi itibariyle kapılarını açıyor. 2024 Bodrum Michelin Guide’da tavsiye listesinde olan restoranda bu sezon makarna çeşitlerinden pizette’ye İtalyan mutfağından lezzetler tadabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!