Lerzan Mutlu'yu tehdit edenler hakkında dava açıldı!

Güncelleme Tarihi:

Lerzan Mutluyu tehdit edenler hakkında dava açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:57

Bir süredir ekranlarda görmediğimiz, ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, kendisini takip ederek “yüzüne yazık olacak, parmaklarını kopartacağım” sözleri ile kendisini tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle üç kişiyi savcılığa verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Her şey Dahil”in sunuculuğunu üstlenen ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, bir süredir kendisini takip ederek “Yüzüne yazık olacak. Parmaklarını kesecekler” sözleri ile tehdit ve hakarete uğradığı gerekçesiyle üç kişiyi savcılığa şikayet etti. Açık sözlülüğü ile tanınan ünlü sanatçı Lerzan Mutlu’yu kimler ölümle tehdit ediyor? İşte detaylar…

“Yüzüne yazık olacak, parmaklarını kopartacağım”

Ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, daha önce husumet yaşadığı Murat K. ve Filiz E.'nin, kendisini takip ettiğini, gittiği mekanlara gelip, “16 sene cezaevinde yattım. Güzelliğine yazık olur. Yüzüne yazık olacak” şeklinde tehditler savurduğunu öne sürdü.

Figen B.'nin de “parmaklarını kopartacağım” diye tehdit mesajları attığı öğrenildi. Üç şüpheli hakkında “tehdit” ve “hakaret”ten dava açıldı.

Haberin Devamı

Lerzan Mutluyu tehdit edenler hakkında dava açıldı

Lerzan Mutlu Kimdir?

Ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası avukat ve annesi ev hanımı olan Mutlu, İlköğrenimini Erenköy İlkokulunda tamamladı. Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi.

Lerzan Mutlu henüz 10 yaşındayken babası kalp krizi geçirerek vefat etti.

Mutlu, liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü.

Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.

Ünlü sanatçı, 2001 yılında “Karabüyü”, 2004 yılında “Yar Dediğin Arar”, 2006 yılında “Tam İsabet” ve 2009 yılında “Zirve” albümlerini piyasaya sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!