Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 21:21

Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölümü neden yayınlanmadı? Kanal D'nin yayın akışında yaptığı değişiklikle Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü ekrana gelmedi. Polat Alemdar'ın geçmişiyle yüzleşeceği Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Yıllardır reyting rekorlarını alt üst eden en iyi mafya dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun hayranları şu sıralar 'Kurtlar Vadisi Pusu neden yayınlanmadı?', 'Kurtlar Vadisi Pusu neden yok?' ve 'Kurtlar Vadisi Pusu bitti mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Ancak beklenen yanıt Kanal D yayın akışı'nda bulundu.

Kanal D yayın akışında yapılan değişiklikle Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm 18 Şubat Perşembe yani bu akşam yayınlanmayacak. Seyircilerin merakla bekledikleri Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Kurtlar Vadisi Pusu 284.Bölüm Fragmanı

Haberin Devamı

Gölge, Polat Alemdar'ı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendiriyor!

Kurtlar Vadisi Pusu 284.Bölüm Özeti

 

Geçtiğimiz haftanın finalinde kendini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başlar. Polat sürekli kendi kendine “Elif’i görmem lazım” diyerek Murali’nin mekânından ayrılır. Polat, Kızkulesi’nin önüne giderek, Elif’le geçirdiği anları hatırlar. Polat’ı geçmişi burada da yalnız bırakmaz. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko’nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açılır…

 

Haberin Devamı

Polat’ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali’den başka kimse bilmemektedir. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat’ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verir.

 

Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye’dedir. Şedid’in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıdır. Köy halkı aç ve susuzdur. İnsanlar açlıktan kırılmaktadır. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizler. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düşerler. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktur.

Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölümü 25 Şubat 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!