Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölümünde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 22:12

Kurtlar Vadisi Pusu Son bölüm 7 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Yine heyecan dolu sahneleriyle izleyenlerini ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu 278. Bölümü yine heyecan dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam ki yeni bölümünde Polat Alemdar kendisini öldürmekle görevlendirilen Yusuf’un kendi oğlu olduğunu öğrenecek.

Yayın hayatına çok uzun yıllar önce başlamasına rağmen halen reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu, 14 Ocak 2016 akşamı yeni bölümüyle yine ekranlarda olacak. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler bizleri bekliyor.

Hafızalara kazınacak olayları ve sahneleri ile ekranları kasıp kavuran efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde neler yaşanacağını merakla bekleyenler için 279. Bölümü fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı

KURTLAR VADİSİ PUSU 279. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi ünlü isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde izleyiciler büyük bir sürprizle karşılaştı.

14 Ocak 2016 Perşembe akşamı Kanal D yayın akışında gösterilen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 279. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Geçtiğimiz haftaki bölümde, baronlar tarafından kendisini öldürmesi için görevlendirilen Yusuf'un oğlu olduğunu öğrenen Polat zor bir sınavdan geçmektedir.

Yusuf, Polat'ın peşine düşer ve hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar'ın gerçek babası olduğunu bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma'da kendisine verilen Polat'ı öldürme görevini yerine getirmek için harekete geçmiştir.

Öte yandan Polat, Yusuf'un oğlu olduğunu gerçeğini kabullenmekte zorlanmaktadır. Öktem, Polat'ı söylediklerine inandırmak için Aslan Akbey'in gizli belgelerinin saklandığı bir yere götürür. Polat burada öğrendikleri karşısında şok olmuştur.

Gölge çaldığı tarihi eserleri Karun'a yeni yıl hediyesi olarak verir

Suriye topraklarındaki 2 bin 500 yıllık tarihi kentin altını üstüne getirerek tarihi eserleri çalan Gölge, bu tarihi eserleri Karun'a hediye eder. Karun bu jest karşısında Gölge'ye hayalindeki Babil devletini kurması için tam destek verir. Ancak Karun'un bir şartı vardır. Bu şarta göre Gölge, Babil'in son kralı Belşezzar'ın Topkapı Sarayı'nda saklanan sırlı kılıcını ele geçirmelidir.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 278. Bölüm özeti:

Baronların acımasız tekliflerine karşı “Bu toprakların yakın tarihi beni ciddiye almayanların cesetleriyle dolu. Bana Allah Yeter” sözleri meydan okuyor. Buna karşılık Baronlar ise Polat Alemdar’ın etkisini yok etmek için sürpriz bir isme talimat veriyor.

Polat Alemdar’ın ezeli düşmanlarından olan Gölge ise türlü entrikalar kürara Ortadoğu’da Büyük Babil Devleti kurmak için bölgeyi yakıp yıkıyor. Bunun için Suriye’de bulunan 2 bin 500 yıllık antik bir kenti gizliden Avrupa’ya kaçırmak için planlar yapıyor ancak Polat çıkıyor karşısına. Baş düşmanı Gölge’nin yaptığı bu gizli planını öğrenen Polat,  Siyah Sancak’ın komutanı Yasin’e talimat vererek Gölge’nin bu olanını durdurmasını istiyor.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Yusuf ise Baronlar karşısında ne yapacağı konusunda endişeli! Yüz Yıllık Büyük Yüzleşmede Kuzuzade ailesini temsil ederek Baronlarla görüşecek olan Yusuf, kendisine verilen gizli görev karşısında şok geçiriyor. Babası Fehmi’nin Kuzuzade ailesinin varlığını devam ettirmesi için kendisine verilen gizli görevi yerine getirmesi konusunda Yusuf’a baskı yapıyor. Herkesin büyük merakla beklediği bu gizli göre ne?

Aklınızı kurcalayan tüm soruların cevabını önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölümünde bulabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!