Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölümünde Neler Yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 15:49

Türkiye’nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ne zaman yayınlanacak? Yayınlanacak olan son bölümde izleyicileri neler bekliyor? Polat’tan öc almak isteyen Tilki bu hafta neler yapacak? Tüm detayları ile haberimizde…

Haberin Devamı

Kanal D’nin en popüler dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, bomba gibi bir bölümle izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Müdavimlerinin nefeslerini tutarak izlediği Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. 277. bölümü henüz yayınlanmayan dizi, 24 Aralık Perşembe günü saat 20:00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Şimdi dilerseniz son bölümde yaşananlara bir göz atalım.

Geçtiğimiz bölümde Polat, Gölge’nin Suriye’deki deposunu patlatarak Gölge’ye büyük bir darbe vurmuştu ve Gölge’yi çaresiz durumda burakmıştı. Bunun üzerinde Polat’tan öc almak isteyen Gölge, Polat’ın projelerine engel olmaya çalışmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölümünde Neler Yaşanacak

Haberin Devamı

Polat’ın profesör Altay’ın çocuğunu korumaya alacağını akıl edemeyen Gölge bir hamle daha yaptı. Polat’ın yapmış olduğu iyiliklere karşılık olarak Asya (Defne Samyeli), Polat’a Gölge’nin operasyon yapacağı salonda bomba olduğunu söyledi. Bu gelişmelerle birlikte 276. bölüm son buldu. Heyecanın dorukta olduğu anlarda bölümün bitmesi ile dizinin müdavimleri bir sonra ki bölümü nefeslerini tutarak beklediler.

Kurtlar Vadisi Pusu 277. bölümü ile izleyenlerini ne gibi sürprizler bekliyor?

KURTLAR VADİSİ PUSU 277.BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!