Kördüğüm dizisine iki yakışıklı oyuncu katıldı

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisine iki yakışıklı oyuncu katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:20

Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm’e iki yeni oyuncu katıldı. Teoman Kumbaracıbaşı ve Mehmet Aslan artık Kördüğüm’de olacak. Peki; Mehmet Aslan kimdir? Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarında Perşembe günleri ekranlara gelen sevilen dizi Kördüğüm’ ün oyuncu kadrosuna iki yeni yakışıklı oyuncu dahil oldu.

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Tülay Günal, Rojda Demirer, Murat Daltaban, Ege Aydan, Aybars Kartal Özson, Gözde Çığacı ve Ayda Aksel gibi isimlerin rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Mehmet Aslan ve Teoman Kumbaracıbaşı’ da katıldı.

11. bölümü ile Perşembe günü ekranlara gelecek olan Kördüğüm’de yakışıklı oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı Avrupa'nın sayılı iş adamlarından Murat Seyhanlı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son dönemlerde oyuncu kişiliğinin yanı sıra siyasi kimliği ile de tanınan Mehmet Aslan Kördüğüm’e otomotiv sektöründe iş yapan Ali Nejat'ın tanıdığı bir iş adamı Demir karakteri ile dahil oluyor.

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisine iki yakışıklı oyuncu katıldı

Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?

18 Ekim 1971 yılında Arjantin'de dünyaya gelen Teoman Kumbaracıbaşı, çeşitli tiyatrolarda çalışmış bir Türk oyuncudur

Arjantinli bir anneyle Türk babanın oğlu olarak Arjantin'de doğdu. 6 yaşındayken Türkiye'ye geldi. Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla Avusturya Lisesi'ndeyken tanıştı. İ.T.Ü. Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi. Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı.

Aslı Tandoğan ve Beste Bereket ile Kraft Dublaj Stüdyosunu kurdu. 2005 yılında Aşk Yolu isimli TV Filminde rol aldı. Yine 2005 yılında Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile birlikte "Aşka Sürgün" isimli dizide Arda ve Civan Azizoğlu karakterlerini canlandırdı. Dizi bitmeden diziden ayrıldı.

2006 yılında "Gözyaşı Çetesi" isimli dizide "Serdar" rolüne hayat verdi. 2010 yılında Ata Demirer'in yönettiği Eyyvah Eyvah 2 filminde rol aldı. "Omzumdaki Melek" isimli tiyatro oyununda rol aldı. Bir televizyon dizisinde rol almaktadır. Özel Bir Lisenin Tiyatrosunu yönetmektedir. Güneşin Kızları dizisinde (Ahmet ) karakterini oynadı.

Kördüğüm dizisine iki yakışıklı oyuncu katıldı

Haberin Devamı

Mehmet Aslan kimdir?

İstanbul’da 1983 yılında doğan Mehmet Aslan 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğludur. Çocukluk yıllarını Türkiye’de geçiren Aslan, 10 yaşındayken babasının neon ışıklı dünyasından uzak büyümesi için Paris’e gönderildi. İleri düzeyde Fransızca bilmektedir.

İlkokul zamanlarında Fransızca'sının da ilerlemesiyle birlikte sosyal hayatını düzene sokan Aslan lise öğrenimini Ecole Pascal Paris’te tamamladı, ardından Boston Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret öğrenimi gördü.

2009  yılında, Boston Üniversitesi’nden Yeditepe Üniversitesi’ne geçiş yaparak İstanbul’a dönen Mehmet Aslan, bu dönüşte babasının sağlığı hakkında duyduğu kaygının da payı olduğunu kendisi ile yapılan röportajlarda belirtti.

Haberin Devamı

Aslan’ın İstanbul’a dönüşünden 2 yıl sonra babası Fahrettin Aslan, bir karaciğer yetersizliğine yakalandı. Mehmet Aslan’ın babası Fahrettin Aslan’a karaciğer nakli için uygun donör bulunduysa da tehlikeli olduğu için ne yazık ki karaciğer nakli yapılamadı.

BAKMADAN GEÇME!