Kördüğüm son bölümü yine heyecan doluydu! 3. bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm son bölümü yine heyecan doluydu 3. bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:44

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Kördüğüm, geçtiğimiz akşam 3. bölümü ile ekranlara geldi. Kördüğüm’ün son bölümünde Umut çok büyük bir hata yaptı. İşte Kördüğüm 3. bölüm detayları...

Haberin Devamı

Yayınlanmaya başladığı haftadan itibaren farklı senaryosuyla dikkat çeken Kördüğüm, son bölümüyle yine iddiasını sürdürdü. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin’i buluşturan Kördüğüm dizisinde 3. haftada neler yaşandı?

KÖRDÜĞÜM 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz haftalara nazaran hüznün daha fazla ön plana çıktığı Kördüğüm’de idealist bir doktor olan Naz ve birbirine zıt karakterleri ve hayat standartlarıyla sivrilen Umut ve Ali Nejat’ın hikayesi kaldığı yerden devam etti.

Annesinin sesini duyunca eve geri döndüğünü sanan Kaan’ın yürek parçalayan hali herkesi hüzne boğdu. Öte yandan Kaan’ın gerçekten oğlu olup olmadığını merak eden Ali Nejat, DNA testi yaptırmıştır ve testin sonuçlarını beklerken Kaan’a bağlandığının farkına varmaya başlamıştır. Naz’ın Kaan ve Ali Nejat ile çok güzel zaman geçirmesi Umut’un tadını kaçırmaktadır. Naz ile bu yüzden kavga eden Umut, herkesin parçası olacağı bir hata yapmak üzeredir.

Haberin Devamı

İlaçlarını almayı bırakan ve artık iyice agresifleşen Feyza olay çıkarır. Ali Nejat ile yüzleşen Feyza, şirketin idaresinde görev almayı kafasına koyar ve ailesinin hisselerini tanımadığı başka kişilere satmakla tehdit eder. Ancak bunun olmasının iyi olmayacağını bilen Tarık Bey, Feyza’yı durdurmak için acımasız planını devreye sokar.

Şirketin içinde bulunan köstebek, Ali Nejat’ın hayatı ile alakalı tüm bilgileri basına sızdırırken, Ali Nejat hayalini kurduğu arabayı bir tek Umut’un yapabileceğini anlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!