Kördüğüm 3. yeni bölümde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 3. yeni bölümde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 02:33

Fox TV'nin yeni dizisi Kördüğüm ikinci bölümüyle geçtiğimiz Perşembe akşamı ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu dizinin 2. bölümünden sonra izleyiciler şimdi Kördüğüm 3. bölümünde neler yaşanacağını merak ediyor. Peki; Kördüğüm 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kördüğüm yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un yer aldığı 'Kördüğüm' her Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. İlk bölümü 7 Ocak'ta, ikinci bölümü 14 Ocak Perşembe günü izleyicileriyle buluşan Kördüğüm'ün 3. yeni bölümü ise 21 Ocak'ta ekranlarda olacak.

Heyecanla beklenen Kördüğüm 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağını merak ediyorsanız; Kördüğüm yeni bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 3. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat, en büyük hayali olan yerli otomobil projesini açıklamak için doğum günü partisi verir. Partiye gelen Didem elinde bir silahla Ali Nejat'ın karşısına dikilince bir anda eğlence kabusa döner. Didem'in bunu yapma sebebi ise Ali Nejat'la olan birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Kaan'dır. Ali Nejat oğlunu bir türlü kabullenemediği için Didem, onu inandırmanın tek yolunun bu olduğunu düşünerek hareket etmiştir. Peki; Hastalığından dolayı çok az ömrünün kaldığını bilen Didem o silahı kendisine mi yoksa Ali Nejat'a mı doğrultacak?

Haberin Devamı

Annesine kavuşmanın hayaliyle evde Didem'in yolunu bekleyen Kaan için zor günler başlamıştır artık. Kaan yaşanan bu karmaşadan sonra Didem'i evlatlıktan reddeden dedesi Hasan'ın evine götürülür. Kaan ise dedesinin yanında değil ya annesinin ya da hastane de kendisini tedavi eden ve tesadüfen doğum günü partisinde bulunan Naz'ın yayında olmak ister. Hasan, kızı Didem'e yaşattıkları için büyük pişmanlık içerisindedir. Ancak Didem, babasının kendisine yaşattıklarından dolayı henüz son sözü söylememiştir. 

Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelen 'Kördüğüm'' dizisinde İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen yeni dizi ‘Kördüğüm’, 3. bölümüyle 21 Ocak Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!