Tatlıtuğ'lar balayından döndü!

Güncelleme Tarihi:

Tatlıtuğlar balayından döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:30

19 Şubat’ ta aşıklar şehri Paris'te dünya evine giren ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, balayının ardından Türkiye’ ye döndü. Çiftin, bronzlaşmış tenleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer, 19 Şubat'ta romantik şehir Paris'te nikah masasına oturmuştu. Aşkları kadar evlilikleri de konuşulan çift, sonunda birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmıştı. Sade bir nikah ile evlenmeyi tercih eden çiftin nikahına, aile üyeleri ve yakın dostları katılmıştı. Çok konuşulan nikahın ardından yeni evli çift balayına gitti.

Tatlıtuğ ve Dizer çifti, balayı için Hawai'de Andaz Maui at Wailea balayı otelini tercih etti. Kış aylarında güneşin ve denizin tadını çıkaran çift, Cumartesi günü 17:30'da ülkeye dönüş yaptı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde görüntülenen Tatlıtuğ ve Dizer çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Tatlıtuğlar balayından döndü

Haberin Devamı

Balayından dönen Tatlıtuğ'a, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan annesi Nurten hanımın gelin Başak Dizer'i istemediği ve bu nedenle çiftin nikahına katılmadığı iddiaları soruldu. Bu iddiaları reddeden Tatlıtuğ, “Çok yazıldı, çizildi, bunları konuşmaya gerek yok. Hiçbir anormal durum yok, her şey kontrol altında. Onlar özel konular.” dedi.

Gazetecilerin “Hayırlı olsun” temennilerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, “Güzel bir tatil yaptık. Keyifli geçti.” diyerek ayrıldı. Tatlıtuğ ve Dizer çiftinin deniz ve güneşin etkisiyle bronzlaşmış tenleri dikkatlerden kaçmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!