Kıvanç Tatlıtuğ’dan bebek açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ’dan bebek açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 21:45

Geçtiğimiz hafta Paris’te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti bebek mi bekliyor? Başak Dizer hamile mi? İşte Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bebek açıklaması…

Haberin Devamı

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer ile geçtiğimiz hafta Paris’te gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir bankanın reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Balayı için gittikleri Hawaii tatilinden geçtiğimiz günlerde dönen çiçeği burnunda çiftten Kıvanç Tatlıtuğ, tatilden döner dönmez soluğu reklam çekimlerinde aldı.

Partneri İlker Ayrık ile yaklaşık 2 yıldır yüzü olduğu bir bankanın reklam filmi için objektiflerin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu çekimler için Karaköy’e gitti.

Sabah saat 08:00’de başlayan reklam çekimleri akşam saat 18:00’da son buldu. Çekimler sırasında yakışıklı oyuncunun stil danışmanlığını yapan Başak Dizer eşini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Çekimler arasında basın mensupları ile kısa süreli bir röportaj yapan Tatlıtuğ, yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizisinin çekimlerine başlandığını söyledi.

Haberin Devamı

Yeni dizisi ile ilgili partnerti olarak Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Elçin Sangu’yu istediği ile ilgili çıkan haberlere açıklık getiren yakışıklı oyuncu, “Alakası yok” diyerek yalanladı.

Muhabirlerin yönelttikleri evliliği ile ilgili soruları da yanıtsız bırakmadı. Her şeyin mükemmel gittiğini belirten Tatlıtuğ, gelen “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bu işler kısmet. Çocukları çok seviyorum. Neden olmasın?” şeklinde yanıt verdi.

BAKMADAN GEÇME!