Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz gelişme - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:05

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Damat adaylarının ortaya çıkan görüntüleri gelin adaylarını ve izleyenleri şaşkına çevirdi. Kısmetse Olur evinden olay yaratan görüntüler haberimizde..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Gelin ve Damat adaylarının bir araya geldiği Kısmetse Olur evinde Batuhan, Murat ve Semih'in olay yaratan görüntülerinin ortaya çıkması Ayça ve diğer gelin adayları arasında şaşkınlığa neden oldu.

Damat adaylarından Batuhan, Murat ve Semih'in eğlence mekanındaki görüntüleri evde büyük bir tartışmaya yol açıyor!

Ayça ve Batu aşkı bitiyor mu?

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE OLAY YARATAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

KISMETSE OLUR 137. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR SON ELEMEDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur evinde SMS oylaması sonuçları Cumartesi günü açıklandı. Erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular.

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme oylamasında erkekler evinden Ali ve Tankut, gelinler evinden Özge Çanlı ismi çıktı. Melis Buse de aldığı oy oranıyla neredeyse eleme potasına giriyordu.

Haberin Devamı

10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı geldiği gibi elendi. Özge Çanlı Semih’e talip olunca Melis Buse ve Nur’un tepkisini almıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!