Serap Gürbüz kimdir? Kısmetse Olur Serap kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Serap Gürbüz kimdir Kısmetse Olur Serap kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 10:26

Serap Gürbüz, Kısmetse Olur evinin konusu olmaya devam ediyor. Programda kaldığı süreç içerisinde aradığı aşkı bulamayan eski gelin adayı Serap Gürbüz, evdeki damat adaylarıyla görüşmelerini sürdürmesi nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Peki, bu kez damat adaylarından birine gönderdiği börek ve notlar nedeniyle Kısmetse Olur evinde kriz yaratan Serap Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Serap Gürbüz, evden ayrılmasına rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Eve en erken veda eden isimlerden olan eski gelin adayı Serap Gürbüz, damat adaylarıyla dışarıda görüştüğü haberleriyle gündeme geliyor. Evden ayrılmasının üzerinden haftalar geçmesine rağmen adı sık sık programda geçen eski gelin adayı, bu kez damat adaylarından birine gönderdiği börek ve notlarla gündeme geldi. Serap Gürbüz’ün başka bir gelin adayıyla tanıma yolunda olan damat adayına gönderdiği şeyler, Kısmetse Olur evinde kriz yarattı. Peki, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Serap Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

Serap Gürbüz, 1988 yılında Hatay’da doğdu. Daha önce bir projede yer almayan başarılı gelin adayı yüksek eğitimini işletme bölümünde tamamladı. Ancak işletmecilik mezunu olmasına rağmen plates eğitmenliği yapıyor. Hayvanları çok sevdiğini sık sık dile getiren Serap Gürbüz, Çakıl isminde bir köpeğe sahip. Yengeç burcu olan eski gelin adayı, kendisini mahallenin "asi, deli" kızı olarak tanımlıyor, aradığı damat adayının ise merhametli ve maço olmasını istiyor

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!