Kısmetse Olur'da kim elendi? - 23. haftanın finali izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi - 23. haftanın finali izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:38

Kanal D ekranlarında yayınlanan milyonların severek takip ettiği izdivaç programı Kısmetse Olur’da haftanın finali Pazar gecesi yapılacaktı. Ancak, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeni ile Pazar gecesi yapılacak olan haftanın finali yayınlanmadı. Haftanın finali bugün yayınlandı. Kısmetse Olur’da 10 bin liralık ödülün sahibi kim oldu? Kısmetse Olur’a veda eden isim kim oldu? Yeni aday kim? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da Pazar gecesi yayınlanmayan haftanın finali bölümü bugün yayınlandı. Haftanın finalinde heyecan dolu anlar yaşandı. Elenen ismin açıklanması sırasında gerilim ve heyecan dolu anlar yaşandı.

Geçen hafta Kısmetse Olur’da bir çift ayrılmıştı. Evden gitmesi yönünde ismi en çok yazılan isim Daniela olmuştu. Tankut’la ilişkiye başlayan Daniela’nın gidişi gözyaşı dolu olmuştu. Bu hafta ise Cansel korkuttu. Kısmetse Olur adayları tarafından evden gitmesi için yazılan isimler açıklanırken Ceyda’nın isminin çok sayıda yazılması korkuttu. Ancak evde en çok ismi yazılan isimler Ali ve Betülay oldu.

Geçen hafta, SMS oylaması ile haftanın birincileri seçilen isimler Nur ve Batuhan olmuştu. Nur, ödül yemeğine Murat ve Mehtap’ı göndermişti. Batuhan ise, Cansel ve Eser’i.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 23.Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur Betülay elendi!

Haftanın finalinde SMS oylaması sonucunda birinci olan isimlerden 10 bin liranın sahibi olan isim Batuhan oldu. Batuhan’ın ödülü alması ile Ali elenmekten kurtuldu. Kısmetse Olur’a veda eden isim ise, geçen hafta eve gelen Betülay oldu. Aradığı aşkı yakalayamadan eve veda eden Betülay, Kısmetse Olur’da evlenme hayallerine de veda etti. Kısa sürede arkadaşlarına alışan Betülay’ın gidişi gözyaşı dolu oldu.

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Cansu!

Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı Cansu. Cansu, 27 yaşında ve 21 yaşındayken bir evlilik yapmış, bu evliliği bir yıl sürmüş. İzmir’li olan Cansu, 9 yıldır İstanbul’ da yaşıyor.

Yeni gelin adayı Cansu, ilk olarak damatlar evine gitti. Burada damat adayları ile sohbet eden Cansu, ısrarlara rağmen kim için geldiğini söylemedi. Ancak, damat adayları Cansu’yu Tankut’a yakıştırdı.

Damatlar evinden sonra gelinler evine giden Cansu, kim için geldiğini açıkladı. Bir kaç gün gözlem yapmak istediğini söyleyen Cansu, Tankut’a geldiğini söyledi. Daniela’nın gidişi ile hayalleri yıkılan Tankut’un Cansu’ya aşk için fırsat verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Kısmetse Olurda kim elendi - 23. haftanın finali izle

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Cansu kimdir?

27 Yaşındaki Cansu İstanbul'da yaşıyor. İzmir doğumlu. Cansu bir işletmede hakla ilişkiler çalışıyor ve kime geldiğini söylemek istemiyor. 1 Sene evli kalan Cansu çocuğu olmadığını söyledi. Başvuruları önce yaptığı için kime geldiğini açıklamadı. Kafasında damat adayını anlatmak istemedi ve özelliklerini söylersem anlarsınız dedi.

BAKMADAN GEÇME!