Kısmetse Olur’da Cansel 3. ihtarını aldı! Cansel diskalifiye mi oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da Cansel 3. ihtarını aldı Cansel diskalifiye mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 15:00

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve çok sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün yine ev karıştı. Gelinler ve damatlar evinde bir an olsun heyecan ve gerilim eksik olmuyor. Bu kez gelinler evinden Cansel, ihtar aldı. Peki; 3. ihtarını alan Cansel oylama sonucunda diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da gelinler evi bu gün yine karıştı. Eski arkadaşlar Cansel ve Daniela birbirine girdi.

Kavganın ardından Cansel'e 3. kez ihtar geldi. Daha önceden de iki ihtarı bulunan Cansel, üçüncü ihtarını alması sonucunda programın kuralları gereği üçüncü ihtarı ile birlikte oylamaya kalmak zorunda kaldı. Ev halkı tarafından oylanan Cansel, tüm gelin adaylarının kalmasını istemesi sayesinde elenmekten son anda kurtuldu.

Cansel, Melis ve Mehtap'ın son şansı…

Gelinler evinin kuralları gereği adaylar 3 kez üst üste ihtar almalarının ardından ev haklı tarafından oylamaya giriyor. Yapılan oylamada ev halkı ihtar alan adayın kalmasını isterse o aday evde kalıyor, ancak gitmesini isterse evden diskalifiye oluyor. Eğer yine bir hataları olursa bu defa ihtar almadan, oylama yapılmadan, evden direk olarak diskalifiye oluyor.Gelinler evindeki adaylardan Mehtap, Cansel ve Melis 3. ihtarlarını aldılar. Artık Melis, Cansel ve Mehtap'ın son şansları. Bir hataları daha olursa ihtar ya da oylama olmadan direk programdan diskalifiye olacaklar.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Cansel kimdir?

Cansel Çördük, 1995 yılında Antalya'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okuyan Cansel şu an, Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur'da evlenmek için bulunuyor. Evin damat adaylarından Eser ile ilişki yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!