Kısmetse Olur 108. bölümünde neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 108. bölümünde neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:31

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç ve reality şov programı Kısmetse Olur 108. bölümü ile bugün ekrana geliyor. 25 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan 108. bölümünde izleyicileri bomba gibi bir bölüm bekliyor. Kısmetse Olur’da tüm dengeler değişecek gibi görünüyor. Kısmetse Olur 108. bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Heyecan ve sürprizlerin bir an olsun eksik olmadığı reality şov programı Kısmetse Olur'un 108. yeni bölümünde seyircileri inanılmaz sürprizler bekliyor.

Kanal D ekranlarında Seda Akgül'ün sunumu ile yayınlanan sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmandan, yeni bölümde evdeki dengelerin değişeceği ve yeni aşk kokuları alınıyor.

Kısmetse Olur 108.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un cesur adaylarından Melis, Semih'e karşı yakınlığı ile dikkat çekmeye başladı. Evin bir diğer gelin adayı Nur ile birlikte olan, ancak yaşadıkları yüzük krizini bir türlü aşamayıp ayrılan Semih, Melis'in yakınlaşma çabalarına karşı kendini geri çekerek cevap veriyor. Ancak, Melis pes etmeyecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

Nur cephesinde soğuk rüzgarlar esiyor. Semih'in kendisinden ayrılmasını hazmedemeden Melis sürprizi ile karşılaşan Nur, ikiliyi uzaktan izleyecek gibi görünmüyor.

Evin aşıkları CanEs çifti çalkantılı bir dönemden geçtiler. Eser'in dövmesinin krizi ile sarsılan Cansel ve Eser çifti, sonunda aralarındaki sorunları çözdüler ve barıştılar. Ancak, CanEs şimdi daha ciddi bir sorunla karşı karşıya gibi. Programın yeni bölümünde Eser, “Annem baban Cansel hakkında pek olumlu düşünmüyor.” diyerek şok etkisi yaratıyor. Eser'in ailesinin vetosu CanEs aşkını nasıl etkileyecek merak konusu.

Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı, programda sürpriz dolu anlar yaşanacağını gösteriyor. Bakalım Melis'in yaklaşımlarına Semih'in tepkisi ne olacak? Acaba Nur, Melis'in Semih'e karşı olan hareketlerine ne tepki verecek? CanEs aşkının kahramanları Cansel ve Eser, Eser'in ailesinin vetosu ile karşılaşıp ayrılacaklar mı?

Bu soruların hepsini programın 25 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan bölümünde öğreneceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!