Kısmetse Olur 21 Şubat Bedirhan elendi, Batuhan geldi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 21 Şubat Bedirhan elendi, Batuhan geldi - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 15:23

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? belli oldu. Kanal D ekranlarının popüler izdivaç programı Kısmetse Olur’da heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Evden bir adayın ayrılmasının ardından eve yeni bir aday daha girdi. Acaba bu yeni aday kim? Acaba evde yeni bir aşk mı doğacak?

Haberin Devamı

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da 21 Şubat Pazar gecesi eleme heyecanı yaşandı. Ev halkının yaptığı oylama sonucunda evden gitmesi istenen ve en çok ismi yazılan aday, Kısmetse Olur’a geçen hafta gelen Bedirhan Akdağ oldu.

Kısmetse Olur 21 Şubat Bedirhan elendi, Batuhan geldi - izle

Kısmetse Olur'da bu hafta Bedirhan Akdağ elendi!

 

Bedirhan, eve geçen hafta damat adayı Boğaçhan’ın elenmesi ile birlikte girmişti. Kısmetse Olur’da Melis’i tanımaya çalışan Bedirhan, umduğunu bulamadı ve Melis’ten karşılık bulamadı. Ev halkı tarafından da evden en çok gitmesi istenilen kişi oldu.

Yeni damat adayı Batuhan Cimilli kimdir?

Haberin Devamı

Damat adayı Bedirhan’ın eve veda etmesinin ardından eve yeni gelen damat adayı ise Batuhan Cimilli oldu. Yeni damat adayı Batuhan, eve gelirken aklında bir isim olduğu açıkladı. Gelin adaylarının tüm ısrarlarına rağmen aklındaki gelin adayının ismini bir türlü söylemeyen Batuhan, merak uyandırdı. Batuhan’ın aklındaki o isim kim?

Kısmetse Olur'a yeni gelen damat adayının aklında kim var?

Melis ve Batuhan eski arkadaşlarmış...

Ev halkı yaptığı tahminlerin sonucunda Melis’in ismini verdiler. Ancak, Batuhan Melis ile önceden arkadaş olduklarını açıkladı. Melis, yeni damat adayı Batuhan’ın eski bir arkadaşının eski sevgilisiymiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!