Melis, Erdem'e evlenme teklif etti!

Güncelleme Tarihi:

Melis, Erdeme evlenme teklif etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 14:46

Kısmetse Olur'da her gün yeni bir sürpriz gelişme seyircilerini bekliyor. Ekranların fenomen izdivaç ve reality programı Kısmetse Olur evinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gelinler evinden Melis, bir anda dizleri üzerine çöküp damat adayı Erdem'e evlilik teklifi etti. Melis'in Erdem'e evlilik teklif ettiği o anlar haberimizde.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da olmaz diye bir şey olmadığı programın bugün yayınlanan bölümünde bir kez daha kanıtlanmış oldu. Gelinler evinin asi kızı Melis, eski aşkı Erdem’e evlenme teklifi etti. Tüm izleyenler bu sürpriz olay karşısında şoke oldu.

Kısmetse Olur'da Melis ve Erdem eskiden tutkulu bir aşk yaşıyorlardı. Erdem'in dövmesi bu aşkın bitmesine sebep olmuştu. Melis, Erdem'in eski sevgilisinin isminin dövmesi yüzünden onu terk etmişti. Uzun süredir ikili farklı isimleri tanımaya çalışmış ancak, bir türlü aşkı bulamamışlardı.

Melis'ten şok eden evlenme teklifi!

Kısmetse Olur'da bugün haftanın birincileri seçildi. Gelinler evinden Nur, damatlar evinden ise Adnan haftanın birincileri seçildi. Haftanın birincilerine ödül olarak romantik yemek verildi. Adnan, sevgilisi Ceyda ile yemeğe çıkarken Nur ise Semih ile son zamanlarda yaşadıkları gerginliklerden dolayı kavga etmemek için ödülünü Melis ve Erdem'e hediye etmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Melis ve Erdem, romantik yemeğe baş başa çıktılar. Yemekte hiç beklenmedik bir gelişme oldu. İkili eski günlerinden konuşurlarken Melis bir anda dizlerinin üzerine çöktü ve Erdem'e evlenme teklifi etti. İzleyiciler gibi Erdem'de Melis'ten hiç beklemediği bu hamle karşısında şoke oldu. Ama Melis'e karşı aşk duyan Erdem'de Melis'e evet dedi. Melis ve Erdem'in aşklarının seyrinin ne olacağı merak konusu oldu. Bakalım Melis ve Erdem evlilik yolunda ilerleyebilecek mi? İkilinin aşkları eskisi gibi olabilecek mi? Acaba, Kısmetse Olur'un evlenecek olan çifti Melis ve Erdem mi olacak?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!