Kısmetse Olur'da kim elenecek? - 19.Hafta Finali 14 Şubat

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek - 19.Hafta Finali 14 Şubat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 14:04

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur’un bu hafta yapılacak olan final bölümü sürpriz gelişmelere gebe. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?, Kısmetse Olur'da kim koruma altına alındı? Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı final gecesi programında yer yerinden oynayacak! İşte; Kısmetse Olur 19.Haftanın Finali Fragmanı...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 19. haftanın finali 14 Şubat Pazar akşamı Kanal D'de canlı yayın olarak ekrana gelecek. Peki; Bu hafta eve kim veda edecek? Eve yeni gelen aday kim olacak? Bu soruların hepsinin cevapları ve daha fazlası Kısmetse Olur’ un Pazar akşamı yayınlanacak olan final bölümünde...

Bu hafta Kısmetse Olur'da SMS oylaması sonucunda koruma alan gelin adayı Ayça Ekin Beğen oldu. Damat adaylarından ise Semih Öztürk oldu. 

KISMETSE OLUR'DA BU AKŞAM KİM ELENECEK?

19. hafta finalinde Kısmetse Olur evinden kim ayrılacak? Ayça ve Emre aşkında araya giren isim Hazal oldu. Erdem ve Melis'in yaşadığı sürpriz dakikalar izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı... Mehtap ve Murat ilişkisini bozmak isteyen kim? Daniela, Ceyda Eser'in ayrılmasını neden istiyor? Tüm soruların cevabı bu akşam büyük finalde...

Haberin Devamı

Gözde gitti, Hazal geldi...

Kısmetse Olur’ un geçen hafta yapılan final bölümünde eve gelin adaylarından Gözde Deniz veda etmişti. Gözde’ nin elenmesinin ardından eve yeni gelin adayı Hazal gelmişti. Hazal eve gelir gelmez ailesinin de onayını alarak damat adaylarından Emre’ yi tanımak için geldiğini sile getirmişti. Ancak bu durum Ayça’ nın hiç hoşuna gitmedi. Emre ile önceden birbirlerini tanımaya çalışan, ancak anlaşamayarak ayrılan ve hala daha Emre’ ye aşık olan Ayça, tüm hafta boyunca Hazal’ ın Emre’ ye hazırladığı yemekleri sabote etmiş, onların arasını bozmaya çalışmıştı. Ancak Hazal Ayça’ nın tüm sabotelerine rağmen Emre ile yakınlık kurmaya çalışıyor.

Kısmetse Olurda kim elenecek - 19.Hafta Finali 14 Şubat

Kısmetse Olur’ un bu haftaki final gecesinde ise kimin eleneceği merak konusu. Elenecek isim, halk oylaması ve yayın sırasında ev halkının yapacağı oylama sonucunda belirlenecek. Evden en çok gitmesi istenen ve en çok ismi yazılan kişi eve veda edecek.

Emre-Ayça ile Melis-Nur aralarında neler oluyor...

Final gecesi tüm hafta boyunca sorun yaşayan Emre ve Ayça sorun yaşayacak. Emre Ayça’ nın bir şeyler kanıtlamak istemesi üzerine “Ne kanıtlamak istiyorsan kanıtla’ Senden korkan senin gibi olsun.” diyerek sert çıkıyor. Ayça ve Emre arasındaki tüm hafta yaşanan gerginlik tüm hızıyla devam ediyor. Melis ise Semih’ in Nur ile olan ilişkisini eleştiriyor. Melis:” Semih gibi bir erkek Nur gibi bir kadınla olmayacak. Bu ilişki de bir gün bitecek!” diyor. Evde neredeyse herkesle sorun yaşayan ve tartışan Melis, sonunda Semih’ in ilişkisine de el atıyor. Melis’ in bu lafları sonucunda gerginlik büyüyecek gibi duruyor. Ayça ise “ Bir daha bu konu açılırsa seninle ciddi manada aram açılacak!” diyerek uyarılarda bulunuyor. Bakalım Semih bu durumda ne yapacak?

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda kim elenecek - 19.Hafta Finali 14 Şubat

Cansel ve Daniela birbirlerine girdiler...

Cansel’ le eski arkadaş olan ancak, bir süredir küs olan Daniela ise “ Eser’ in duyguları ile oynama. Ona yazık etme! diyerek Cansel’ e yükleniyor. Tabi ki Cansel Daniela’ nın bu sözleri karşısında sessiz kalmıyor ve ikili arasında ciddi bir tartışma çıkıyor. Daniela ve Cansel’ in tartışmaları final gecesinde de hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Kısmetse Olur'da eve kim veda edecek?

Ayça, oylama sırasında ismini yazdığı kişiye açık açık: “Sanma ki herkes kalıcı, bir gün sen de gideceksin.” diyerek göz dağı veriyor. Ayça Emre’ nin mi yoksa başka bir kişinin mi gitmesini istiyor? Mehtap’ ın biricik aşkı Murat ise: “Senin bizim ilişkimize zarar vereceğini düşünüyorum. Aynı zamanda Mehtap’ a da zarar vereceksin.” diyerek birinin ismini yazıyor. Murat’ ın ilişkisine açık tehdit olarak gördüğü bu ismin kim olduğu merak konusu. Semih ise, “Geldiğimden beri beni yazıyorsun. Next mext yapıyorsun ya, al sana next.” diyerek karşı atak yapıyor. Kısmetse Olur’ un bu haftaki finali çok ses getirecek gibi görünüyor. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Gizli saklı hiç bir şey kalmayacak. Eve veda eden isim kim olacak. Biten İlişkiler olacak mı? Yoksa sevenler ayrılacak mı? Bunların cevaplarını Kısmetse Olur’ un Pazar günkü final gecesi yayınında öğreneceğiz.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 19.Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 19.Haftanın Finali bölümünde eve veda edecek isim belli olacak. Kısmetse Olur 19. haftanın finali bölümü 14 Şubat Pazar akşamı saat 22:15'te Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!