Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Final bölümü ertelendi!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Final bölümü ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 10:35

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’ da dün gece eleme gecesi yapılacaktı. Ancak, Kısmetse Olur dün gece yani 13 Mart eleme gecesi yayınlanmadı. Kısmetse Olur dün gece neden yayınlanmadı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının milyonlarca kişi tarafından sevilerek izlenen başarılı izdivaç programı Kısmetse Olur, 13 Mart Pazar akşamı eleme gecesi programı ile ekranlara gelecekti.

Ancak, Kısmetse Olur dün gece yayınlanmadı. Gelin ve damat adaylarının evlenmek için katıldığı, gerçek aşkı aradıkları Kısmetse Olur, dün gece neden ekranlara gelmedi?

Kısmetse Olur, dün Ankara’ da gerçekleşen çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan hain terör saldırısı nedeni ile dün gece yayınlanacak olan eleme gecesi bölümünü iptal etti. 

Kısmetse Olur, geçtiğimiz aylarda yaşanan Ankara’daki terör saldırısı sırasında da bir gün süre ile yayınına ara vermişti. Dün gece yayınlanması gereken ancak, terör saldırısı nedeni ile iptal edilen Kısmetse Olur eleme gecesi haftaya 20 Mart Pazar günü ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Final bölümü ertelendi

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 22. haftanın finali 6 Mart Pazar günü yapıldı. Haftanın analizinin yapıldığı, yüzleşmelerin yaşandığı ve yüzüklerin fırlatıldığı eleme gecesinin sonuna doğru duygu seli yaşandı. Çünkü; 'Kısmetse Olur'dan kim elendi?' sorusuna yanıt çiftlerden biri oldu. Tankut Denker ile aylardır ilişki yaşayan ancak beraberlikleri bir türlü samimi bulunmayan Daniella, programa veda eden isim oldu. Daniella'nın elenmesi karşısında yakın arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!