Kısmetse Olur 110. bölüm fanların buluşmasında neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 110. bölüm fanların buluşmasında neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:45

Kanal D ekranlarının milyonlarca izleyici tarafından sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bu hafta yine her hafta olduğu gibi fanların buluşması gerçekleşecek. Kısmetse Olur'un 27 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan 110. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Kısmetse Olur 110. yeni bölüm fragmanı izle.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 110. bölümünde gelin ve damat adayları, hayranları ile bir araya gelecek. Buluşmada heyecanlı anlar yaşanacak. Fanlar, gelin ve damat adaylarını çok fena köşeye sıkıştıracak.

Kısmetse Olur'da her Cumartesi günü fanlarla buluşma yapılıyor. Kısmetse Olur’un gelin ve damat adayları, sevenleri ile bir araya geliyor. Fanlar, bu defa adayları fena halde köşeye sıkıştırıyorlar. Bomba gibi sorularla gelen fanlar karşısında gelin ve damat adayları ter dökecek gibi görünüyor.

Melis ve Erdem'in bir araya gelmesini ve evlenmesini isteyen hayranları, eski ErMel çiftini köşeye sıkıştırıyorlar. Şu an arkadaş olduklarını söyleyen Melis ve Erdem'in hayranları, arkadaş olsalar dahi evlenmeleri için onları ikna etmeye çalışıyorlar.

Kısmetse Olur 110.Bölüm (Sürpriz Buluşma) Fragmanı

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da bu hafta yaşanacak fan buluşmasına, Emre ve Ayça'nın uzun zamandan sonra birbirlerine sarılarak barış ilan etmeleri damga vuracak!

Ayça ve Emre hayranları, ayrılık sonrası kötü tartışmalar yaşaya ve sanki bir düşman haline gelen ikiliyi barıştırıyorlar. Ayça ve Emre, sonunda fanlarını kırmayarak kucaklaşıyorlar.

Melis, Semih'le Nur'u ayırmaya yemin etmişti. Nur ve Semih önceki gün ayrıldılar. Fanlar, Melis'e “Şimdi mutlu musun?” diye sorup Melis'i köşeye sıkıştırıyorlar.

Fanlardan Emre'nin birebir ilişkisinde kavgacı olduğunu düşünenler var. Emre, fanların bu düşünceleri karşısında ne tepki verecek?

Kısmetse Olur'un 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümünde adaylar fanları ile bir araya gelecekler. Bakalım, adaylar ve fanlar arasında nasıl diyaloglar gelişecek? Köşeye sıkışan adaylar kimler olacak? Tüm ayrıntılar Kısmetse Olur'un Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümünde.

Kısmetse Olur 110.Bölüm (Sürpriz Buluşma) Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!