Kış Güneşi dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:24

Show TV'nin yeni fenomen dizisi Kış Güneşi 4. bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kış Güneşi yeni bölümde neler yaşanacak? Nisan, Mete sandığı kişinin aslında Efe olduğunu öğreniyor. Bununla birlikte yaşanan olayların da gerçek yüzü ortaya çıkıyor. İşte Kış Güneşi yeni bölüm fragmanı ve yaşanan gelişmeler…

Haberin Devamı

Kış Güneşi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı ekranların yeni dizisi Kış Güneşi’nin oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen, Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han yer alıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren gerek güçlü oyuncu kadrosu, gerek etkileyici sıra dışı senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan Kış Güneşi bu akşam 4. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kış Güneşi 4. Bölüm Fragmanı

Kış Güneşi 4. bölüm gelişmeleri

Kış Güneşi 4. bölümde tansiyon giderek yükseliyor. Mete’nin öldüğü ve Efe’nin onun yerine geçtiği gerçeği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Nisan kocası sandığı kişinin aslında Mete olmadığını, o u yerine geçen ikiz kardeşi Efe olduğunu öğreniyor. Efe ise Mete’nin yerine geçerek babası ve kardeşine bunu kimin yaptığını öğrenmeye adım adım yaklaşıyor.

Mete’nin öldüğünü öğrenen Nisan perişan oluyor. Artık Efe’nin sırrına Nisan’da ortak oluyor. Bu acı sırrı taşıman Nisan için hiç kolay olmayacaktır. Öte yandan Efe’ye yardım eden Hadim hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Öldü sandığı karısı Farise’nin, peşinde olduğu bir adamla birlikte olduğunu görür.

Sumru, kocası Yakup’un çevirdiği dolapları tesadüfen öğrenir. Yakup ise tesadüf eseri, Seda’nın Mete’den hamile olduğunu öğrenir. Mete sandığı kişinin hayatına girmeyi planlayan Seda için işler hiç istediği gibi gitmez. Kaderi artık Yakup’un elindedir.

Efe gelen Efe, karşılaştığı manzara ile geçmişten bir şeyler anımsamaya çalışır. Ve yavaş yavaş geçmişin ardındaki sır perdesi aralanmaya başlar. Merakla beklenen Kış Güneşi 4. Bölümü sakın kaçırmayın. Bu akşam saat 20:00’da Show Tv ekranlarında!

BAKMADAN GEÇME!