Yağmur Aydan modellikten oyunculuğa geçti!

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Aydan modellikten oyunculuğa geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 19:37

2015 yılında katıldığı Best Model Turkey yarışmasında birinci seçilerek güzelliği tescillenen Yağmur Aydan, oyunculuğa adım attı. Güzel model, ‘İkimize Bir Dünya’ isimli filmde ve ‘Kehribar’ isimli TV dizisinde rol aldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Türkiye’nin Best Model’i seçilen Yağmur Aydan, modellikten oyunculuğa hızlı bir geçiş yaptı. 2015 Best Model Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Aydan, yarışmadan bir hafta sonra aynı anda hem film hem de dizi teklifi aldı.

Best Model Turkey seçilen Yağmur Aydan, yarışmadan bir hafta sonra ‘İkimize Bir Dünya’ isimli filmde başrol oynadı. Aydan, şimdi de atv’deki ‘Kehribar’da rol alıyor.

Yağmur Aydan, 2015 Best Model Türkiye seçildikten sonra şansı açıldı. Genç model, yarışmadan bir hafta sonra bir sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Aydan; Yılmaz Atadeniz'in yönettiği 'İkimize Bir Dünya' isimli filmde Erkan Meriç ile başrolü paylaştı. Filmin galası, Bulgaristan-Türk İşadamları Derneği Başkanı Zeki Bayram'ın daveti üzerine Sofya'da yapılacak. Galanın organizasyonunu ise Silvestar Lolov üstlenecek.

Haberin Devamı

Yağmur Aydan film çekimleri tamamlandıktan sonra atv'nin yeni dizisi 'Kehribar'ın kadrosuna girdi. Taçlı model, böylece Çağatay Ulusoy'un rekorunu kırmış oldu. Çünkü Ulusoy da Best Model seçildikten bir hafta sonra dizi teklifi alarak şöhretin merdivenlerini hızla tırmanmaya başlamıştı.

Yağmur Aydan ise hem sinema filminde, hem dizide oynayarak Ulusoy'un rekorunu kırdı.

BAKMADAN GEÇME!