Vatan Şaşmaz kendisi hakkında merak edilenleri anlattı

Güncelleme Tarihi:

Vatan Şaşmaz kendisi hakkında merak edilenleri anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:32

Uzunca bir süredir ekranlarda göremediğimiz Vatan Şaşmaz, Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Şaşmaz, evliliği hakkında merak edilenleri anlattı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Vatan Şaşmaz "9 ayda evlilik kararı aldık. Benim bir çocuk hayalim vardı. Patinaja vaktim yoktu. Çocuk olacaksa evlenelim, yoksa gerek yoktu benim için. Zaten başımdan bir evlilik geçmiş..." dedi.

Disiplinden hoşlandığını söyleyen Şaşmaz "Evlilik hayatını seviyorum. Playboy değlim. Düzenli bir hayatım olsun, disiplinli olsun. İşim de onu gerektiriyor, annemden aldığım terbiye de... 25 yaşına kadar annemle yaşadım. 4 yıl boyunca sabah 6'da kalk işe git. O bir disiplin gerektiriyordu. Yoksa 20-22 yaşında evden ayrılacak durumdaydım. O düzeni bekliyorsun. Benim playboy hayatım en fazla 2 yıldır. " diye konuştu.

Vatan Şaşmaz 'bebek müjdesi var mı' sorusuna ise 'inşallah diyelim, maşallah diyelim' sözleriyle yanıt verdi.

Vatan Şaşmaz kendisi hakkında merak edilenleri anlattı

Haberin Devamı

Vatan Şaşmaz kimdir?

Gençlik yıllarında Fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı Reklamlarda ve Kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlendi. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen Akşemseddin Hazretlerinin hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır. Halen birçok TV Kanalında ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapmaktadır. Şu aralar TRTSpor'da Taraftar yarışıyor isimli spor-yarışma programını ve TVem'de yayınlanan Vatan Mutfağı isimli yemek programlarını sunmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!