The Exorcist dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

The Exorcist dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 16:15

Sinemanın en iyi korku filmleri arasında gösterilen The Exorcist, dizi olarak sipariş verilmişti. Şimdi de dizinin oyuncuları açıklandı. Fox kanalı dizinin pilot bölümünü yönetmesi için Rupert Wyatt ile anlaştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda sinemanın, gelmiş geçmiş en iyi korku filmleri arasında gösterilen The Exorcist'in televizyona uyarlanacağı açıklanmıştı. Kısa bir aranın ardından dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dizinin pilot bölümünü yönetecek isim ve iki pederi canlandıracak isimler belli oldu.

PİLOT BÖLÜMÜ RUPERT WYATT YÖNETECEK

William Blatty'nin yazmış olduğu aynı adlı romandan uyarlanacak olan dizi ilk uyarlamasına sadık kalacak. Fox kanalı pilot bölümü yönetmesi için Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmini yöneten Rupert Wyatt ile anlaştı. Eğer pilot bölüm FOX kanalı tarafından beğenilirse, 10 ya da 13 bölümlük bir sezon izleyicileri bekliyor olacak.

The Exorcist dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Haberin Devamı

DİZİNİN BAŞROLLERİ BELLİ OLDU

Orijinal hikayede olduğu gibi iki pederin şeytan çıkarma operasyonuna odaklanacak televizyon uyarlamasında, Sense 8 dizisinde rol alan Alfonso Herrera ve House of Chards dizisinden tanıdığımız Ben Daniels gibi isimler başrolü üstlenecek. İki peder ibliz Pazuzu'nun karşısına çıkacak. Yapılan açıklamalara göre Alfonso Herrera (Peder Thomas), inancı sağlam iyi niyetli bir cemaatin başındaki karakter olarak izleyici karşısına çıkacak. Ben Daniels (Peder Marcus) ise inancını kaybetmekte olan, karamsar bir karakterde olacak.

The Exorcist dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!