Sungurlar izle 11. bölümde ekip pusudan kurtulabilecek mi | STV

Güncelleme Tarihi:

Sungurlar izle 11. bölümde ekip pusudan kurtulabilecek mi | STV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 15:46

Sungurlar da heyecan aralıksız devam ediyor. “Ülkemizin üstüne oynanan bu kirli oyunu boz ve bu oyunu oynayanların başına geçir!” mottosuyla yeni sezona başlayan Sungurlar’da heyecan dorukta. Bu akşam Samanyolu TV’de ekrana gelecek olan Sungurlar’ın 11. Bölümünde ekibe pusu kuruluyor. Yeni bölüm 3 Ocak Cumartesi STV'de.

Haberin Devamı

Samanyolu'nun en çok sevilen dizileri arasında gelen ve taraflı tarafsız izlenilen Sungurlar yeni bölümünde neler olacak? Bütün detaylar haberimizde...

Şahmaran’ın tuzağına düşen Sungurlar, büyük yara alır. Kim olduğu bilinmeyen keskin nişancının peşine düşen Serdar Komutan, bir anda keskin nişancının hedefi haline gelir. Örgüt lideri Şahmaran, Sungurlar ve Zafir’i birbirine düşürmek için bir plan hazırlayarak Zafir’in babası Cemalettin’i öldürtür daha sonra da suçu Sungurlar’ın üzerine atar.

SUNGURLAR'A PUSU KURULUYOR !

Zafir ve Sungurlar karşı karşıya gelirken ihanete uğrayan Doktor’un durumu tehlikededir. Bu sırada kardeşini örgütün elinden kurtarmak isteyen Yiğit ise Şahmaran’la buluşarak onu vurmaya karar verir. Ancak Şahmaran, kendi maskesini başkasına takarak Yiğit’e pusu kurar.

Haberin Devamı

Sungurlar izle 11. bölümde ekip pusudan kurtulabilecek mi | STV

Sungurlar yeni bölümüyle Cumartesi akşamı 20.45'te Samanyolu TV'de!

SUNGURLAR 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Samanyolu TV’nin heyecanları tavan yaptırdığı Sungurlar dizisi yeni bölümüyle ekranlarda. Sungurlar 11.bölümde Kordon Celil yine düşmanların eceli olacak. ''Benim olduğum yer artık size mezar olacak lan!!'' cümlesiyle hafızalara kazınan Kordon bu bölümde de atraksiyonlarına devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!