Şeker ilavesiz çikolataya kadınlardan tam not

Güncelleme Tarihi:

Şeker ilavesiz çikolataya kadınlardan tam not
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 15:55

Elite World İstanbul Otel’de yer alan Coffee Company, Barry Callebaut işbirliği ile 25 Mart günü gerçekleştirilen Çikolata Şöleni etkinliğinde, çikolata severler bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, Madagaskar, Gana, Endonezya gibi ülkelerde yetişen kakao çekirdeği ile hazırlanacak çikolatalar, taze mevsim meyveleri ile hazırlanan doğal aromalı fresh çikolatalar büyük beğeni topladı. Şeker ilavesi olmadan çikolata ise, yaz geliyor rejimdeyiz diyen kadınlardan tam not aldı. Barry Callebaut ve Elite World Otelleri yeni işbirliklerinin müjdesini de bu etkinlikte verdi.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında Chocolate Academy Türkiye Şefleri Gizem Palalı, Şener Amran ve Elite World Oteller Zinciri şeflerinden Nazmiye Adalı tarafından çikolatalar canlı olarak da yapıldı. Kakao çekirdeklerine benzersiz meyvemsi tat veren tamarind ağaçlarıyla çevrili olan Madagaskar’ın kuzey batı ucunda Sambirano Vadisi’nden gelen kakao çekirdekleri ile hazırlanan ve ilk kez sunulan organik bitter Madirofolo çikolataları ve doğal ballı çikolatalar en çok ilgi gören çikolatalar arasında yer aldı.

Şeker ilavesiz çikolataya kadınlardan tam not

CACAO BARRY’NİN ORGANİK BİTTER LEZZETİ İLK KEZ ÇİKOLATA SEVERLER İLE BULUŞTU...

Taksim’in buluşma mekanlarından Coffe Company’de gerçekleştirilen Çikolata Şöleni etkinliği ilklere de ev sahipliği yaptı. Kakao çekirdeklerine benzersiz meyvemsi tat veren tamarind ağaçlarıyla çevrili olan Madagaskar’ın kuzey batı ucunda Sambirano Vadisi’nden gelen kakao çekirdekleri ile üretilen organik bitter çikolata Madirofolo, etkinlik kapsamında Türkiye’de ilk kez satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Şeker ilavesiz çikolataya kadınlardan tam not

Çikolata Şöleni etkinliğinde, baharın tazeliğini sunan Callebaut’un renkli ve aromalı dropları, renklerinin yanı sıra tadları ile de gözde oldu. Taze mevsim meyveleri ile hazırlanmış, limon, çilek, portakal, cappucino, karamel ve bal doğal aromalı fresh çikolatalar ile farklı bir tadım gerçekleştirildi.

Şeker ilavesiz çikolataya kadınlardan tam not

REJİMDEYİM DİYENLER ÇİKOLATAYA DOYDU...

Coffe Company’de gerçekleşen etkinlikte, “yaz geliyor rejimdeyim” diyenler de çikolataya doydu. Rejim yapanların korkmadan doya doya yiyebilecekleri, çikolata ile aralarındaki mesafeyi ortadan kaldıracakları, Maltitol ile tadlandırılan Callebaut’un şeker katkısı olmayan çikolatası, hazırlanan mini tabletler şeklinde ziyaretçilere sunuldu. Hiç ilave şeker içermeyen bu çikolatalar; birinci sınıf kakao çekirdekleri, %100 saf kakao yağı ve doğal burbon vanilyası ile katılımcıların seyrinde yapıldı.

Haberin Devamı

Farklı ülkelerden gelen kakao çekirdekleri ile hazırlanan Cacao Barry Orijin çikolatalar, güçlü bir acılığa sahip Equateur çikolata, egzotik meyve karakteriyle Saint-Domingue çikolata, biskuvi, muz ve karamel kokularını açığa çıkaran Ghana çikolatalar da, etkinlik boyunca tadıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!