Kara Para Aşk 19.bölümde Elif Roma'ya dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşk 19.bölümde Elif Romaya dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 14:56

Kara Para Aşk 19. bölümü ile 8 Ekim çarşamba saat 20.00'da. Yeni bölümde Ömer operasyondan çıkartılır, şimdi Elif, Roma'ya yalnız mı gidecek? Güzel köylü, Kara Para Aşk ve Kadim Dostum.. Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan yapımlardan hangileri reytinglerde zirveye oynayacak?

Haberin Devamı

Ömer, Ali’ye attığı yumruk yüzünden meşakkatli bir yola girmiştir. Buna rağmen Ali’nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçecek gibi durmuyordur. İşlemleri hemen başlatır ve hızlandırır. Yetkileri elinden alınmış ve ömrünü adadığı mesleğinden uzaklaştırılmış olması onu çok sinirlendirir. Tayyar ve Ali’yi buna sebep olan insanlar oldukları için daha da yakalamak istemektedir. Kendini aklamanın tek yolu budur.

TAYYAR HEDEFİNE ULAŞIR

Tayyar ise başından beri planladığı şeyin gerçekleşmiş olmasının keyfini çıkartmaktadır fakat sürpriz bir şekilde kapısının önünde duran Ömer’i görünce çılgına döner. Ömer artık 7/24 Tayyar’ı izlemektedir. Ömer’i oradan ayırabilecek tek bir kişi vardır o da Hüseyin’dir. Roma’ya gitmeye hazırlanan Metin, Elif ile Nilüfer’e ayrı ayrı sürprizler hazırlar. Fakat bu verdiği hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersiz kalır.

Haberin Devamı

ÖMER SAF DIŞI KALIR

Ömer ve Sami operasyon için Elif’i son kez hazırlarlar ve bütün detayları konuşurlar. Ertesi gün havalimanında buluşmak için sözleşirler. Bahar, Ömer’i havaalanına giderken engeller. Bahar’ın verdiği kartta Elif’e, Sami tarafından verilen mesajı görür. İşte şimdi Elif’in ondan neden uzak durduğunu anlamıştır. Gider ve havalimanında Sami’nin karşısına dikilir ondan hesap sorar. Sami bir kez daha pişkinliğini korur ve Ömer’i operasyondan men eder. Ömer artık Roma’ya gitmeyecektir. Gözü kara Ömer, Elif’in onsuz Roma’ya gitmesine izin verecek mi, yoksa tüm gemileri yakıp o da peşinden mi gidecek?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk dizisi setinden bir kare:

Kara Para Aşk 19.bölümde Elif Romaya dönüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!