Kahramanların Savaşı görücüye çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Kahramanların Savaşı görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 12:12

6 Mayıs'ta vizyona vizyona girecek olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı yeni içeriklerle takipçilerini heyecanlandırıyor. Super Bowl 50'de yayınlanan fragmanın ardından Türkçe dublajlı yeni tanıtım fragmanı da görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Marvel süper kahramanlarının birbirine düştüğü Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, yeni içerikleriyle büyülü havayı daha da heyecan verici hale sokmaya devam ediyor. Daha önceki filmlerde sırt sırta veren süper kahramanlar bu kez kanlı bıçaklı izleyicilerin karşısına çıkıyor. Captain America ve Iron Man'in ayrı ayrı gruplarda birbirleriyle çatışacakları filmin Türkçe dublajlı tanıtım fragmanı görücüye çıktı.

IRON MAN VE WINTER SOLDIER KARŞI KARŞIYA 

Super Bowl 50 heyecanı sırasında bir çok filmin fragmanı izleyicilerle buluştu. Onlardan biri de Captain America: Civil War'un fragmanıydı. Daha önce yayınlanan fragmana nazaran yeni sahnelerin olduğu Türkçe dublajlı fragmanda, Iron Man ve Winter Soldier'ın neden karşı karşıya geldikleri hakkında ipuçlarıyla birlikte Vision ve Ant-Man ilk defa aynı kare içerisinde görüldü.

Haberin Devamı


Yönetmen koltuğunda Russo Kardeşler'in oturduğu Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda Christopher Markus ve Stephen McFeely senaryoyu kaleme alıyor. Filmde; Robert Downey Jr., Don Cheadle, Scarlett Johansson, Paul Bettany, Chadwick Boseman, Tom Holland, Chris Evans, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Paul Rudd gibi isimler yer alıyor. Dillere destan oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibiyle Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, 6 Mayıs'ta sinemalarda. 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!