Güllerin Savaşı'nda kız isteme merasimi var!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşında kız isteme merasimi var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 09:55

Cihan’ın Gülru’ya karşı hissettiği platonik aşk, Gülru’yla Ömer’i zor bir çıkmaza sürükler. Cihan’ı incitmeden ona gerçeği söylemeye çalışırlar ancak, Cihan gerçeği kolay kolay kabullenecek gibi değildir. Gülfem ve Cahide ise, Gülru’yla Ömer’i sonsuza dek ayırmak için şeytani bir plana kalkışırlar. Güllerin Savaşı 25. yeni bölümü ile 27 Aralık cumartesi günü Kanal D'de.

Haberin Devamı

Ömer, Gülru'ya evlenme teklif eder! Cihan, Gülru ile evlenmek konusunda hala ısrarcıdır. Gülru sonunda Cihan'a sevgi ile aşkın ayrı kavramlar olduğunu ve Cihan'a aşık olmadığını ona söyler. Bunu duyan Cihan yine kontrolünü kaybedecek midir?

Güllerin Savaşı yeni bölümüyle Cumartesi 20:00'de Kanal D'de!Güllerin Savaşı'nda Gülfem yeni bir oyunun içine girer. Salih efendi duydukları karşısında dayanamayıp yere yığılır... Güllerin Savaşı yeni bölümüyle Cumartesi 20:00'de Kanal D'de.

Güllerin Savaşında kız isteme merasimi var

Güllerin Savaşı’da Gülfem’i 15 Temmuz 1977 İstanbul doğumlu Canan Erdüger canlandırıyor. Televizyon izleyicisi onu Behzat Ç.’de oynadığı Savcı Esra rolüyle tanıdı. Akıllara kazınan “Dünyanın ekseni kaydı Behzat. 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın.” repliği sosyal medyada gündeme oturdu. Şu an Güllerin Savaşı’nda büyük bir moda şirketinin sahibesi Gülfem Hanım’ı canlandıran Erdüger, Franklin and Marshall College`da tiyatro ve sosyoloji eğitimi aldı. New York Actors Studio Drama School`da oyunculuk için yüksek lisans yaptı. Türkiye’de dizi hayatına Binbir Gece’de Eda karakterine can vererek atıldı.

Haberin Devamı

Ezik fakat sonradan gözü açılan Gülru (Damla Sönmez) 3 Mayıs 1987 İstanbul’da doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim alan renkli gözleriyle adında söz ettiren Sönmez, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitimine devam etti ve mezun oldu. İstediği zaman buz gibi bakışlarını kullanabilen Damla Sönmez’i üne kavuşturan yapım ise Seçkin Özdemir ile başrollerini paylaştığı Bir Aşk Hikâyesi.

İlk bölümüyle 8 Temmuz Salı günü izleyicinin karşısına çıkan Güllerin Savaşı genel konusu şöyle: İşinden ötürü yurtdışından geri dönen Ömer Hekimoğlu eski aşkı Gülfem ile tekrar bir araya gelir. Fakat evin hizmetçisi Gülru’yu tanıdıkça ona karşı ilgisi artmaya başlar.

Dizi`de Gülru karakterini Damla Sönmez ,Gülfem karakteri`ni Canan Ergüder oynamaktadır. Güllerin Savaşı’nın diğer oyuncuları Yiğit Kirazcı ,Sercan Badur ,Feyza Civelek ,Zeynep Köse,Atilla Şendil,Meltem Pamirtan ,Verk Yaygın Serap Aksoy,Arif Pişkin ,Münire Apaydın ,Uğur Kıral ,Turgay Tanülkü ,Güzin Akın ,Pınar Afşar ve Aslı İçözü gibi deneyimli isimler.

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 25. BÖLÜM FRAGMANI - 27 ARALIK CUMARTESİ

BAKMADAN GEÇME!