Genç Spider-Man'in ilk görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Genç Spider-Manin ilk görüntüsü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 10:04

2017'de kendine has solo filminden önce Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde görüneceği söylenen Spider-Man'in ilk görüntüsü yeni fragmanla ortaya çıktı. Iron Man'in takımında yer alan Örümcek Adam ilk kez Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı fragmanında göründü.

Haberin Devamı

Her yeni yapımıyla heyecan dozunu arttıran Marvel; Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ndan bir fragman daha yayınladı. Daha önce yayınlanan fragman ve videolarda görmüş olduğumuz sahnelerin yanı sıra yeni fragmanda sürpriz bir isim yer alıyor. Örümcek Adam'ın 15'li yaşlarını canlandıracak olan Tom Holland, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda ilk kez görüntülendi.

 

Haberin Devamı

SPIDER-MAN KİMİN TAKIMINDA?

Age of Ultron'da yaşananların ardından devlet süper kahramanların aktivitelerini denetlemeye karar veriyor ve Captain America eski dostu Bucky'i devlete teslim etmek istemiyor. Kararlara karşı gelen Captain America'nın karşısına Iron Man çıkıyor ve Yenilmezler Takımı ikiye bölünüyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı yeni fragmanında da şahit oluğumuz gibi Spider-Man, Iron Man'in takımında yer alıyor.

KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI'NDA KİM KİMİ CANLANDIRIYOR?

Sen Ben ve Dupree, Kaptan Amerika: Kış Askeri ve Welcome to Collinwood gibi filmlere imza atan Russo Kardeşler'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Iron Man'i Robert Downey Jr., War Macihine'i Don Cheadle, Black Widow'u Scarlett Johansson, Vision'ı Paul Bettany, Black Panther'ı Chadwick Boseman, Spider-Man'i Tom Holland, Captan America'yı Chris Evans, Falcon'ı Anthony Mackie, The Winter Soldier'ı Sebastian Stan, Hawkeye'i Jeremy Renner, Scarlett Witch'i Elizabeth Olsen ve Ant-Man karakterini Paul Rudd canlandırıyor. Tekrar hatırlayacak olursak Martin Freeman ise Everet Ross karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Captain America: Civil War ülkemizdeki adıyla Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, 6 Mayıs'ta sinemalarda!

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!