Evleneceksen çıldır!

Güncelleme Tarihi:

Evleneceksen çıldır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 13:21

Bir yanda yasaklama niyetinde RTÜK, diğer yanda gelin evlerinin, stüdyo nikâhlarının absürt ortamıyla coşan reytingler... İşte son zamanların en tuhaf evlilik fenomenleri...

Haberin Devamı

DÜĞÜNDE KİRALIK VİNÇ

Evleneceksen çıldır

Gelin Evi (Show TV) yarışmacıları “Nikâhta 30 burma bilezik takıldı”, “Balayına Maldivler’e gittik”, “Yemek takımım 50 bin lira” gibi gösteriş çabalarına burun kıvırma eğilimindeler genelde. Geçen hafta yarışmacı Kevser Havva Günç’ün düğün videosunda gelin Günç kiralık vincin tepesinde dans ediyor, dev aracın kepçesi coşkulu çifti havaya taşıyordu. Bu da mı gol değil hanımlar!

 

VAJİNİSMUS İTİRAFI

Evleneceksen çıldır

Haberin Devamı

Evlilik programları tarihinin belki de en rahatsız edici dakikalarıEsra Erol’da’ (ATV) programında yaşandı. Evliliğini ‘hiç yaşanmadı’ sayan Nevruz Hanım, stüdyoda vajinismus hastası olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı. Talibi stüdyoya girerken “Gel, gel acımayacak” çalan orkestranın rezilliği de cabası.

 

KIM KARDASHIAN KRİZİ

Evleneceksen çıldır

Gelin Evi’nin zalim kızlarının Dilek Hanım’ı ağlattığı bölüm, programın en acıklı anlarından biri olabilir. Tombiklik iması Dilek’in feci kalbini kırdı. Hüngür şakır ağlamaya başlayan Dilek’i teselli etmek için “Kim Kardashian’a benziyorsun demek istedik” gibi abuk sabuk toparlama girişimleri de fayda etmedi, çünkü Dilek, Kardashian’ı tanımıyordu.

 

‘2500 TL MAZOTUMA YETMEZ!’ 

Haberin Devamı

Geçen yıl ‘Evleneceksen Gel’ katılımcısı Çiğdem’in talibine ettiği bu laf, evlilik programları klişesini belirleyen son düşüklük olarak tarihe geçti. Çiğdem şunu diyordu: “Ben yaşam tarzı çok farklı bir kadınım, 2.500 lira maaşla bana bakabilecek misin? O para benim mazotuma yetmez.” Böylece “Evi, sigortası var mı” dönemi kapandı, “O para benim yaşam tarzıma yetmez” devri başladı. Ayda 5 bin lira kuaför masraflı Gizem gibileri trendin yeni temsilcileri.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!