Evimde fare var, kurtar beni!

Güncelleme Tarihi:

Evimde fare var, kurtar beni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 17:00

Sinemanın iki ünlü oyuncusu Naomi Watts ile Nicole Kidman arasındaki dostluğu bilmeyen yok. İki ünlü zor anlarında birbirlerine yardım eli uzatıyor. Bunun son örneklerinden biri de geçtiğimiz günlerde yaşandı. 

Haberin Devamı

Naomi Watts, bir sabah erkenden uyandı ve verandasında güneşin ilk ışıklarını karşılamaya çıktı. Fakat o anda hiç beklemedikleri bir konukla karşılaştı. Bahçeden verandaya doğru koşan minik fare, önce Watts'in iki oğlunun köpekleri için hazırladıkları yiyeceklerden biraz yedi. Sonra da etrafta dolaşmaya başladı. Minik fare ardından koşarak bahçenin çimleri arasında kayboldu. 

Farenin videosunu çeken Naomi Watts, arkadaşı Nicole Kidman'ı da etiketleyerek "Hey Nicole bir erkenci konuğumuz var" notuyla Instagram'dan paylaştı. Sonra da Kidman'dan gelip fareyi yakalama konusunda kendisine yardımcı olmasını isteyen bir not daha yazdı.

Evimde fare var, kurtar beni

Haberin Devamı

Nicole Kidman'ın bu çağrıya yanıtı da geç kalmadı. Arkadaşına "Hey bebek, tamam. Beş dakika içinde oradayım" diye yanıt yazdı.

Nicole Kidman da daha önce evinde yakaladığı kocaman bir örümceğin videosunu sosyal medyada paylaşmıştı. Kidman örümceği yakalayıp görüntülerini çektikten sonra bahçede serbest bırakmıştı.

 Karpus Gazpacho | Mucize Lezzetler

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!