En güzel deneyim

Güncelleme Tarihi:

En güzel deneyim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 09:52

Küsurat Yayınları’nın ikinci kitabı ‘Anne Olunca Anlarsın’ bugün çıktı. Telif geliri Mika-Der’e bağışlanacak kitap, farklı yaşlarda 33 kadının annelik deneyimlerini aktarıyor. O anneler arasında birçok ünlü isim de var.

Haberin Devamı

Birçok önemli dizi ve sinema filminde imzası bulunan Burak Aksak’ın kurucusu olduğu Küsurat Yayınları, ikinci kitabı “Anne Olunca Anlarsın” ile okurların karşısına çıktı.

Farklı yaşlarda 33 kadının annelik deneyimlerinin aktarıldığı kitaba ünlülerden de destek geldi.

Akasya Asıltürkmen, Belçim Bilgin, Emel Müftüoğlu, Meryem Uzerli, Nefise Karatay, Özlem Kaymaz, Yonca Lodi, Wilma Elles gibi pek çok tanınmış sima, annelik deneyimlerini bu özel çalışma için kaleme aldı.

En güzel deneyim

Belçim Bilgin, kitapta oğlu Rodin’e şu sözlerle seslendi: “Yaşattığın her saniye için bin şükür, varlığına minnettarım.”

Anne Olunca Anlarsın”ın telif geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çocuk evleri, sevgi evleri ve rehabilitasyon merkezleri açmak ve halihazırda var olan çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla çalışan Mika-Der’e (Minik Kalplerle El Ele Derneği) bağışlanacak.

Haberin Devamı

En güzel deneyim

En güzel deneyim

Sinefil'e slogan bul, biletleri kazan!

BAKMADAN GEÇME!