Dizide büyük heyecan! Güllerin Savaşı'nda neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Dizide büyük heyecan Güllerin Savaşında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 09:22

Güllerin Savaşı son bölümde Gülru intihara kalkışıyor. Ömer için böyle bir işe girişen Gülru, ölecek mi?

Haberin Devamı

Olup bitenleri kendi lehine çevirmeye çalışan Gülfem, Gülru ve Ömer’in birlikte olmalarını hiç içine sindirememektedir ve yeni hamleler yapar.

Recep’in beklenmeyen ölümü ailedeki dengeleri altüst eder. Gülru’nun babası ölüme sebebiyet vermekten tutuklanır. Bu da yetmezmiş gibi Yener’in Mebrure’yi dolandırdığı ve parasını çaldığının ortaya çıkması olaylara tuz biber olur.

Gülru müştemilattan kovulacağına kesin gözüyle bakmaktadır. Gülfem’in ise daha onlarla ilgili planları bitmemiştir. Hiç kimseye söylemediği bir nedenden dolayı onları orada tutmaktadır. Duygu ise Cihan ile yakınlaşmanın yollarını aramaktadır fakat Cihan’ın gözü Gülru’dan başkasını görmez.

Dizide büyük heyecan Güllerin Savaşında neler olacak

Haberin Devamı

Dizi`de Gülru karakterini Damla Sönmez ,Gülfem karakteri`ni Canan Ergüder oynamaktadır. Güllerin Savaşı’nın diğer oyuncuları ise; Yiğit Kirazcı ,Sercan Badur ,Feyza Civelek ,Zeynep Köse,Atilla Şendil,Meltem Pamirtan ,Verk Yaygın Serap Aksoy,Arif Pişkin ,Münire Apaydın ,Uğur Kıral ,Turgay Tanülkü ,Güzin Akın ,Pınar Afşar ve Aslı İçözü gibi deneyimli isimler.

Gülru, ailesi ve aşkı arasında bir karar vermek zorunda! (Güllerin Savaşı 19. yeni bölümüyle 15 Kasım cumartesi Kanal D'de)

BAKMADAN GEÇME!