Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Ertuğrul Halime'yi alıp obaya döner | TRT 1

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Ertuğrul Halimeyi alıp obaya döner | TRT 1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 16:43

Ertuğrul’u sonu bilinmeyen bir maceraya sürükleniyor. Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin'in yazdığı dizinin yönetmen sandalyesinde ise Metin Günay oturuyor. Diriliş "Ertuğrul" 16. bölümüyle 8 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında izlenmeye hazır.

Haberin Devamı

Türk Sinemasının efsane isimleri Serdar Gökhan ve Hülya Darcan, TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş-Ertuğrul dizisi için bir araya geldiler. Yıllarca sayısız sinema filmi ve dizide rol alan ikili, ilk kez bir projede beraber rol alıyorlar. Yıllardır obası Kayı’ya yurt arayan Süleyman Şah olarak izleyeceğimiz Serdar Gökhan’a, Hülya Darcan, Kayı’yı bir arada tutan maya olan eşi Hayme Ana rolünde eşlik ediyor. Oğulları arasındaki en büyük denge unsuru olacak olan ikili, dizi için uzun süre hazırlandı.

Ertuğrul, Alamut yolunda! Ertuğrul, Halime’yi obaya getirmiştir. Artık Halep Emiri El Aziz, Halime’nin ve Ertuğrul’un büyük aşkını görmüştür. Ama daha önemlisi, Halep Emirliğinin Tapınakçıların nasıl oyuncağı haline geldiğinin artık farkındadır. Ertuğrul, İslam dünyasında dönen büyük bir fitneyi açığa çıkarıp, obasını kuşatan ordunun geri çekilmesini sağlamış, sevdiği kızı da babasının otağına getirmiştir. Ancak Ertuğrul’u bekleyen sorunlar daha yeni başlayacaktır.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Ertuğrul Halimeyi alıp obaya döner | TRT 1

Ertuğrul, Alpleriyle Turgut’u almak için Antakya Haçlı Kontluğu sınırları içinde bulanan Tapınakçı kalesine doğru yola çıkma kararı alır. Süleyman Şah oğlunu; bir vakitler isyan ettiği için öldürmek zorunda olduğu eski bir dostunun evlat edindiği kızı Gökçe ile evlendirmek istemektedir. Bununla da kalmamış, bu isteğini Ertuğrul’a vasiyet etmiştir. Ertuğrul büyük bir aşk çıkmazının içindedir.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın

Diriliş "ERTUĞRUL" 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE / 8 NİSAN ÇARŞAMBA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!