Dada Dandinista izle | Okan Bayülgen'in konukları kim? Star TV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Dada Dandinista izle | Okan Bayülgenin konukları kim Star TV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 17:05

Okan Bayülgenin hazırlayıp sunduğu Dada Dandinista’ya bu gece kimler geliyor? Okan Bayülgen’in bugünki konukları kimler? 21 Şubat Cumartesi Dada Dandinista saat kaçta? Her cumartesifarklı olaylara tanık olduğumuz proğram’ın bu haftaki canlı yayın konukları sırasıyla ile şu şekilde.

Haberin Devamı

Cumartesi gecesinin vazgeçilmez eğlencesi Dada Dandinista birbirinden sürpriz isimleri bir araya getiriyor. İşte Dada Dandinista yeni bölüm konukları...

Metin Şentürk;’Guguk Kuşu’ oyunundan Oktay Kaynarca, Deniz Uğur; ‘Sugar Balım’ oyunundan Özge Borak, Selçuk Borak, Ozan Çobanoğlu; şarkıcı Ayda ve ‘Ali Kundilli’ filminden Cem Gelinoğlu.

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen’in sunduğu Dada Dandinista her cumartesi Star TV’de.

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

Yeni bölümüyle ekrana gelecek program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen’in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam ediyor. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista’da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Haberin Devamı

Okan Bayülgen’in meşhur “Medya Arkası”, sosyal medyada deprem etkisi yaratan “En Acıtıcı Bölüm”, konukların mazisini deşen “Geçmişini Silemezsin” ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista’da…

Dada Dandinista izle | Okan Bayülgenin konukları kim Star TV canlı yayın akışı

İlgili Video:

Okan Bayülgen CANLI YAYINDA ESKİ SEVGİLİSİNİ HATIRLATINCA...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!