Bir yıl sonra Sherlock'tan fragman geldi

Güncelleme Tarihi:

Bir yıl sonra Sherlocktan fragman geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 09:04

Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın paylaştığı Sherlock'un Aralık ayında seyirciyle buluşması planlanan özel bölümünün fragmanı yayınlandı. Diziden bir yıldır uzak kalan Sherlock Holmes hayranları, fragmanı sevinçle karşıladı.

Haberin Devamı

Yazar Arthur Conan Doyle'un yarattığı polise edebiyat türünün en önemli karakterlerinden biri olan ve TV filmine uyarlan Sherlock Holmes, 2010 yılından beri BBC One kanalında yayınlanıyor.

12 Ocak 2014'te 3. sezon finaliyle ekrana veda eden ünlü dizinin, Aralık ayında yayınlanması planlanan özel bölümüne ait fragman "Sherlock" hayranlarıyla paylaşıldı.




Sherlock Holmes ve Doktor Watson'ın yeni hikayelerini anlatan ve Kraliçe Victorya Dönemi'nde geçen özel bölümün fragmanı, uzun süredir diziden haber alamayan "Sherlock"  hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Dizi #Sherlock etiketiyle Türkiye TT listesine girdi.

Haberin Devamı


Bir yıl sonra Sherlocktan fragman geldi


Her sezon 2’şer saatlik 3 bölük olarak seyircisiyle buluşan Sherlock'tan en son yaz aylarında yayınlanan özel bölüme ait fotoğraflarla haber alabilmiştik.

Bir yıl sonra Sherlocktan fragman geldi


BAKMADAN GEÇME!