Beni Böyle Sev izle - Yeni bölümde Ayşem ve Ömer'in keyfi yerinde!

Güncelleme Tarihi:

Beni Böyle Sev izle - Yeni bölümde Ayşem ve Ömerin keyfi yerinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 15:27

Ayşem ise Ömer sonunda işlerini rayına oturtmuşlardır fakat hesaplamadıkları bir şey daha vardır... Beni Böyle Sev 75. yeni bölümüyle 22 Kasım cumartesi günü TRT 1 ekranlarında. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti.

Haberin Devamı

Beklenmedik bir haber Ayşem ile Ömer’i oldukça rahatlatır ve mutlu eder. İş konusunda harekete geçen Melda büyük şirketlerle görüşmeye başlamıştır. Ömer’in keyfi yerindedir fakat bütün övgüyü Melda almaktadır.

Eda ve Nail’in boşanma planları bozulmuştur. Kandırılmanın acısını çıkartmaya niyetli olan Menteş’in yolu ise sürpriz bir isimle kesişir.

Zeyno kaçırıldıktan sonra Tolga perişan olmuştur. Metin ve Aylin’den yardım alarak onu kurtarmak üzere yola koyulurlar. Bu serüven oldukça gerilimli olacaktır. Sinan ve Tahir’in elinden kurtulmanın planlarını yapan Zeyno ise oldukça zor durumdadır.

BENİ BÖYLE SEV 75.BÖLÜM FRAGMANI - 22 KASIM CUMARTESİ

BİRBİRİNDEN FARKLI KÜLTÜRLER AYNI AŞKTA BULUŞTU

Gözlerini dünyaya zengin ailenin tek çocuğu olacak açan Ömer, annesinin bütün hayatını etkileyen aşırı alakası ile birlikte büyümüştür fakat hiç şımarmamıştır. Babası ise despot ve sevgisini asla belli etmeyen bir insan olmakla beraber Ömer’in bir an önce mezun olup kendi şirketlerinde bir işin ucundan tutmasını ister. Fakat Ömer’e hayallerini hiçbir zaman sormamıştır. Ömer fotoğraf çekmeyi çok seven ve ileride mimar olmak isteyen birisidir.

Haberin Devamı

AŞK ENGEL TANIMAZ

Trabzon’dan, İstanbul’a üniversitede okumak için gelen, hayata hep olumlu bakan, neşeli ve hareketli bir kızdır. Memleketlerinde köftecilik ile yaşamını sürdüren babasından hayatında ilk kez ayrı kalmıştır. Ayşem’in İstanbul’da çalabileceği tek kapı amcasınınkidir. Fakat bir gün yengesinin kendisini “istenmeyen yeğen” ilan ettiğini öğrenince evi terk eder.

BENİ BÖYLE SEV SETİNDEN YEPYENİ KARELER

Beni Böyle Sev izle - Yeni bölümde Ayşem ve Ömerin keyfi yerinde


BENİ BÖYLE SEV YENİ BÖLÜM OYUNCULARI

Beni Böyle Sev “in geçen sezon kadrosundan bu sezonda yer alacak olan oyuncular; Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Güven Kıraç (Nail) – Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye) – Selen Uçer (Eda) – Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altun (Reyhan) – Eren Kurtel (Edip)

Haberin Devamı

BENİ BÖYLE SEV EKİBİNDEN "ÖZÇEKİM HATIRASI"

Ve bu sezon kadroya yeni katılanlar ise; Zafer Algöz (Menteş) – Eda Ece (Zeyno) – Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga) – Can Sipahi (Tarık) – Onur Sermik (Ahmet ) – Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Mine Kılıç (Melda) – Özge Özyalçın (Sevinç)…

Beni Böyle Sev izle - Yeni bölümde Ayşem ve Ömerin keyfi yerinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!